Midtstopperen måtte gå av banen på grunn av en strekkskade i låret etter bare fem minutter mot Ranheim 13. juli. Siden den gang har han vært satt ut av spill.
Rehabiliteringen har tatt lenger tid enn spilleren selv så for seg. Trønderen har fått svi for at lysten etter å komme tilbake har vært større enn hva kroppen kanskje har vært klar for.
UEFA Europa Conference League
Glimt kan møte Leicester – sjekk listen med mulige motstandere
09/12/2021 PÅ 22:35
– Det er første gang i min karriere at jeg pådrar meg en langvarig skade, for hittil har jeg sluppet ganske heldig unna. Jeg har vært litt ivrig og fått et par tilbakeslag på veien. Det er selvsagt veldig kjedelig, sier Moe til Eurosport.no.
Legene anslo at det ville ta mellom seks og 12 uker for ham å bli hundre prosent igjen. Nå har det gått drøyt ni uker siden skaden oppsto. Han ønsker ikke anslå når han kommer til å ikle seg den gule og svarte drakten igjen.
– Det har kanskje vært litt av problemet mitt tidligere. At jeg har sett for meg et tidspunkt og gått for det, selv om jeg kanskje ikke har vært helt klar. Derfor ser jeg på det som en dag til dag-greie nå. Jeg skal være hundre prosent og trygg på det før jeg spiller igjen. Jeg skal ikke ha et nytt steg tilbake nå, sier Moe.
Han har misset de syv siste serierundene. Vegard Bergan har kommet inn i midtforsvaret, og laget har klart seg bra med fire seirer, to uavgjorte og ett tap.
– Heldigvis har vi gjort det bra i denne perioden, og da er det litt enklere å akseptere at man ikke får vært med selv. Søndag var jeg ekstra skuffet, for da var det surt å ikke få mulighet til å være med å rette opp i det som gikk galt, sier forsvarsspilleren og snakker om 3-3-kampen på hjemmebane mot Stabæk.
I neste serierunde møter Bodø/Glimt nettopp Ranheim igjen.
UEFA Europa Conference League
Mourinho tok siste stikk – gruppeseieren røk for Glimt
09/12/2021 PÅ 19:40
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
05/12/2021 PÅ 09:55