Eurosport kunne tidligere tirsdag melde at spilleren var på plass i Egypt for å forhandle frem en overgang til klubben FC Pyramids.
Klubbene kom til enighet tirsdag kveld etter å ha forhandlet gjennom hele dagen. Det siste papirarbeidet ble gjennomført rett før midtnatt, og Eurosport.no får opplyst at overgangen er i orden. Spilleren har signert en kontrakt som strekker seg tre år frem i tid.
UEFA Europa League
Ekspertens dom etter Glimt-tapet: – Uvanlig svak til han å være
13/10/2022 KLOKKEN 18:50
Fordi overgangsvinduet i Egypt fremdeles er åpent, forsvinner svensk-tunisieren fra gulljagende Bodø/Glimt nå. Han har dermed spilt sin siste kamp for de gule.
Glimt mottar 1.5 milllioner euro for spilleren, etter det Eurosport.no erfarer. Det tilsvarer drøyt 14,8 millioner kroner.
Sportssjef i Bodø/Glimt, Aasmund Bjørkan, svarte slik på spørsmål om 26-åringen tidligere tirsdag:
– Min eneste kommentar er at det er spennende dager, og så får vi se hva som kommer ut av dette her når støvet har lagt seg.
Layouni endte med ti scoringer og fem målgivende pasninger i Eliteserien 2019. Mot Ranheim i helgen ville han uansett vært suspendert på grunn av gule kort.
Layouni-salget skjer samme dag som 19 år gamle Håkon Evjen ble bekreftet klar for AZ Alkmaar. Unggutten fullfører imidlertid sesongen i Bodø/Glimt før han forsvinner.
UEFA Europa League
Glimt imponerte mot Arsenals stjernegalleri: – Får litt dårlig betalt
13/10/2022 KLOKKEN 18:36
UEFA Europa League
Nådeløs Glimt-profil – mener laget sviktet i forberedelsene
07/10/2022 KLOKKEN 06:49