Eurosport kunne tidligere tirsdag melde at spilleren var på plass i Egypt for å forhandle frem en overgang til klubben FC Pyramids.
Klubbene kom til enighet tirsdag kveld etter å ha forhandlet gjennom hele dagen. Det siste papirarbeidet ble gjennomført rett før midtnatt, og Eurosport.no får opplyst at overgangen er i orden. Spilleren har signert en kontrakt som strekker seg tre år frem i tid.
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
05/12/2021 PÅ 09:55
Fordi overgangsvinduet i Egypt fremdeles er åpent, forsvinner svensk-tunisieren fra gulljagende Bodø/Glimt nå. Han har dermed spilt sin siste kamp for de gule.
Glimt mottar 1.5 milllioner euro for spilleren, etter det Eurosport.no erfarer. Det tilsvarer drøyt 14,8 millioner kroner.
Sportssjef i Bodø/Glimt, Aasmund Bjørkan, svarte slik på spørsmål om 26-åringen tidligere tirsdag:
– Min eneste kommentar er at det er spennende dager, og så får vi se hva som kommer ut av dette her når støvet har lagt seg.
Layouni endte med ti scoringer og fem målgivende pasninger i Eliteserien 2019. Mot Ranheim i helgen ville han uansett vært suspendert på grunn av gule kort.
Layouni-salget skjer samme dag som 19 år gamle Håkon Evjen ble bekreftet klar for AZ Alkmaar. Unggutten fullfører imidlertid sesongen i Bodø/Glimt før han forsvinner.
UEFA Europa Conference League
Hissig Mourinho kranglet etter ny Glimt-bragd: – Ekstrem vinnerskalle
04/11/2021 PÅ 23:08
UEFA Europa Conference League
Glimt rystet Mourinho og Roma igjen – utlignet på dramatisk vis
04/11/2021 PÅ 21:54