Populære sporter
All sport
Vis alt

Glimt-nøkkelspiller solgt til utenlandsk klubb – sjekk prisen

Oppdatert 18/09/2019 klokken 00:10 GMT+2

Amor Layouni (26) har spilt sin siste kamp for Bodø/Glimt.

Amor Layouni

Foto: Scanpix

Eurosport kunne tidligere tirsdag melde at spilleren var på plass i Egypt for å forhandle frem en overgang til klubben FC Pyramids.
Klubbene kom til enighet tirsdag kveld etter å ha forhandlet gjennom hele dagen. Det siste papirarbeidet ble gjennomført rett før midtnatt, og Eurosport.no får opplyst at overgangen er i orden. Spilleren har signert en kontrakt som strekker seg tre år frem i tid.
Fordi overgangsvinduet i Egypt fremdeles er åpent, forsvinner svensk-tunisieren fra gulljagende Bodø/Glimt nå. Han har dermed spilt sin siste kamp for de gule.
Glimt mottar 1.5 milllioner euro for spilleren, etter det Eurosport.no erfarer. Det tilsvarer drøyt 14,8 millioner kroner.
Sportssjef i Bodø/Glimt, Aasmund Bjørkan, svarte slik på spørsmål om 26-åringen tidligere tirsdag:
– Min eneste kommentar er at det er spennende dager, og så får vi se hva som kommer ut av dette her når støvet har lagt seg.
Layouni endte med ti scoringer og fem målgivende pasninger i Eliteserien 2019. Mot Ranheim i helgen ville han uansett vært suspendert på grunn av gule kort.
Layouni-salget skjer samme dag som 19 år gamle Håkon Evjen ble bekreftet klar for AZ Alkmaar. Unggutten fullfører imidlertid sesongen i Bodø/Glimt før han forsvinner.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame