Populære sporter
All sport
Vis alt

Glimt nær signeringsdobbel

Oppdatert 17/12/2019 klokken 14:04 GMT+1

To spillere er svært nær en overgang til overraskelseslaget tirsdag.

Junker Ola Solbakken

Foto: Scanpix

Avisa Nordland melder at danske Kasper Junker blir Bodø/Glimts første signering. Han spilte høstsesongen i Stabæk, og gjorde sine saker bra på Nadderud. Sportslig leder Inge Andre Olsen gikk også langt i å bekrefte at de ønsket å benytte seg av opsjonen. Nå ender han i stedet i Bodø, ifølge avisen.
Senere tirsdag bekrefter klubben opplysningene på sitt nettsted. Det meldes det at spissen har skrevet under på en kontrakt ut 2022.
– Jeg har valgt å søke nye utfordringer i Norge, og jeg er riktig glad for at det har lyktes å få til en avtale med Bodø/Glimt. Jeg hadde håpet på suksess i Horsens over flere år, men det her er en god sjanse for meg, og jeg gleder meg til å komme i gang, sier Junker til Horsens' nettsted.
AN skriver også at Ranheims Ola Solbakken (21) er svært nær en avtale på Aspmyra.
Det samme melder Adresseavisen.
– Bodø/Glimt trenger vinger, de spiller 4–3–3, og har sagt at de har en plan med meg. Klubben har fulgt med siden i sommer, og jeg drar ikke nordover bare som stallfyll, sier 21-åringen, som startet 20 kamper og leverte fire mål og tre målgivende pasninger for trønderlaget som rykket ned sammen med Tromsø og Lillestrøm.
Eurosport har vært i kontakt med sportlig leder Aasmund Bjørkan, som er på ferie. Han henviser til daglig leder Frode Thomassen, som foreløpig ikke har besvart våre henvendelser.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame