Etter som Bodø/Glimt ikke hadde flere bytter, måtte en av utespillerne i mål. Vegard Leikvoll Moberg tok over hanskene til Friedrich da han ble fraktet av banen.
Bodø/Glimt-keeperen falt på skulderen etter en duell og ble liggende på bakken. Det ble tidlig signalisert at han måtte ha hjelp og han ble til slutt hentet på båre.
UEFA Europa Conference League
Utsolgt mot Roma: – Merker trøkket i hele byen
11/10/2021 PÅ 14:47
Se situasjonen her. Saken fortsetter under:
På veien av banen gav han hanskene til medspillere Moberg.
Kort tid etter scoret Mjøndalen sitt fjerde mål for kvelden og utlignet mot Bodø/Glimt. Men på overtid av overtiden tok Glimt igjen ledelsen i den elleville kampen. Etter 100 minutter spilt og ni mål var det til slutt bortelaget som gikk av med seieren.
Etter kampen ble det meldt at det sto bra til med Glimt-keeperen som kun fikk en hjernerystelse. Glimt-trener Kjetil Knudsen var klar på hvem som skulle erstatte han i mål av utespillerne.
– Jeg var bestemt på at det var han. Han har skrytt veldig av hvor god han var i mål, det måtte bli han, sa han til Eurosport.no etter kampen.
– Og jeg hører at det går bra med Ricardo, det er vi glad for. Vi har hatt not skader. Men Vegard han ser ut som en keeper også, så nå har vi tredjekeeper også, legger han smilende til.
Se intervjuet med Kjetil Knutsen etter kampen her:
UEFA Europa Conference League
Mener Saltnes er bedre enn i gullsesongen: – Slik kapteiner skal være
17/09/2021 PÅ 06:31
UEFA Europa Conference League
Knutsen om Mourinho-møte: – Det driter jeg egentlig i
16/09/2021 PÅ 07:11