Populære sporter
All sport
Vis alt

Glimt-kapteinen til Tyrkia – takker av med følelsesladet hilsen

Stein-Erik Stormoen

Publisert 31/01/2020 klokken 21:42 GMT+1

Ricardo Friedrich er klar for ny klubb. Målvakten skriver om minnene han vil ta med seg fra Norge i en hilsen til fansen.

Ricardo Friedrich

Foto: Scanpix

– Førr evig!
Slik avslutter den brasilianske keeperen sitt rørende innlegg på Facebook etter at det er klart at han forsvinner til tyrkiske Ankaragucu.
– Det er utallige minner jeg alltid vil ha med meg. Ikke bare OBOS-tittelen og sølvet i Eliteserien, mot alle odds. Hvert eneste menneske jeg har jobbet med, hvert eneste barn som har kommet for å snakke med meg, alle oppmuntrende ord, vennene vi har fått, skriver han.
Samtidig forteller han om andre gode nyheter.
– Min førstefødte er på vei. Min kone er gravid, og vi er veldig glade!
Han fortsetter med å takke Bodø/Glimt for å ha hjulpet ham med å utvikle seg som spiller og som menneske, og for all støtten han har fått.
– Jeg håper dere vil fortsette å heie på meg, for jeg kommer til å heie på dere og følge med videre. Dere fans og Glimt vil ha en spesiell plass i hjertet mitt, avslutter Friedrich.
Overfor Avisa Nordland roses han veldig av sin tidligere trener:
– Ricardo har vært svært viktig for den treningskulturen vi har bygget opp i Glimt. Han har også utviklet seg til å bli en god keeper. Vi kan ikke annet enn å ønske ham lykke til i sin nye klubb, sier Kjetil Knutsen til avisen, og legger til at de har god oversikt og er sterke i troen på at de skal finne den rette målvakten som passer inn hos dem.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame