Populære sporter
All sport
Vis alt

Glimt-unggutt usikker til helgens serierunde

Jacob Sundblom Nygaard

Oppdatert 09/05/2019 klokken 18:51 GMT+2

Håkon Evjen har levert en kanonsesong så langt i 2019. Nå kan det være at Bodø/Glimt må klare seg uten ham mot Haugesund.

Håkon Evjen

Foto: Scanpix

  • Se Haugesund - Bodø/Glimt på Dplay, Eurosport Player og Eurosport Pluss søndag klokken 18.00. Slik skaffer du tilgang!
Unggutten har vært helt sentral for et Bodø/Glimt-lag som har imponert innledningsvis i Eliteserien. Laget står med 13 poeng på seks kamper, bare tre poeng bak serieleder Molde.
Søndag reiser Glimt til Haugesund for å bryne seg mot Jostein Grindhaugs menn. Der kan det hente Bodø/Glimt-trener Kjetil Knutsen må klare seg uten Evjen.
– Jeg har vært litt pjuskete nå, og har ikke trent de siste dagene. Kampen i helga står nok i fare, sier Evjen til Eurosport.no mens han hoster, og forteller at han har fått en form for lungebetennelse.
Neste uke reiser han til Polen med resten av U20-landslaget for å spille VM. Han kommer til å ha mesterskapet i bakhodet da han bestemmer seg for om han spiller mot Haugesund eller ei, og ønsker ikke ta unødvendige sjanser med helsa.
– Jeg har ikke trent de siste dagene, og må være litt smart med tanke på VM. Det kan hende jeg står over i helgen for sikkerhets skyld, sier han, som er trygg på å være hundre prosent frisk til mesterskapet.
19-åringen har spilt samtlige minutter for Glimt så langt denne sesongen, og står bokført med ett mål og én målgivende pasning.
  • Se Haugesund - Bodø/Glimt på Dplay, Eurosport Player og Eurosport Pluss søndag klokken 18.00. Slik skaffer du tilgang!
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame