Populære sporter
All sport
Vis alt

Glimt har kastet seg inn i kampen om Valakari – kan bli budrunde

Stein-Erik Stormoen

Oppdatert 15/01/2020 klokken 16:35 GMT+1

Onni Valakari er aktuell som en del av pakkeløsning som involverer Robert Taylor og Ruben Yttergård Jenssen. Men nå prøver Bodø/Glimt å kuppe finnen.

Onni Valakari

Foto: Scanpix

Tirsdag var Rune Soltvedt, sportslig leder i Brann, i Tromsø for å diskutere en mulig byttehandel med TIL. Den innebærer, etter det Eurosport kjenner til, at Robert Taylor og Onni Valakari går den ene veien, mens Yttergård Jensen og det som skal være en totalramme på mellom fire og fem millioner, avhengig av prestasjoner, i tillegg til en videresalgsprosent, går motsatt vei.
Men som Eurosport meldte tirsdag gjensto det fortsatt at spillerne måtte bli enige om sine personlige betingelser, i tillegg til at det finnes interesse fra andre klubber i Eliteserien når det gjelder Valakari.
Nå bekrefter Tromsø at Bodø/Glimt har lagt inn bud på den finske U21-landslagsspilleren.
– Det ligger der til vurdering, for nå er det flere klubber som er interesserte og så får vi se hvordan det blir, sier spillerlogistikk-ansvarlig Lars Petter Andressen til iTromsø.
Han ønsker ikke å spekulere i spillerens prislapp, men sier at Tromsø forventer å få gode penger for ham.
Også Glimt-trener Kjetil Knutsen er åpen om frieriet.
– Dette er utvilsomt en vanskelig overgang å lande for oss. Tromsø krever mye for en sånn type spiller. Kanskje mer enn vi har mulighet til å betale, men vi følger utviklingen nøye, sier Knutsen til Avisa Nordland.
Ifølge Eurosports opplysninger finnes det interesse for 20-åringen også fra utenlandske klubber, men det er bare Glimt og Brann som er konkrete pr nå.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame