Vålerenga bekrefter enighet om en låneavtale for Grødem ut 2019.
– Magnus kommer sannsynligvis til å få mye spilletid i OBOS-ligaen med dette utlånet, og vi tror at det er det riktige steget for hans videre utvikling. Med en mye tøffere konkurransesituasjon hos oss i år ble vi derfor enige med Grødem om at dette utlånet kan bli veldig bra, sier sportslig leder Ingebrigtsen til VIFs hjemmeside.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
– Våre forventinger til Magnus når han nå drar til Jessheim er at han skal kjempe seg til en fast plass på laget, og være en viktig brikke for Trond Fredriksens mannskap slik Nakkim var det i Viking i fjor, sier han.

– Perfekt for meg

Spilleren var også utleid til Jessheim-klubben i 2017-sesongen.
– Dette blir rett og slett deilig. Det er perfekt for meg å komme tilbake til Ull/Kisa dette året, sier «Rets» til Ull/Kisas hjemmeside.
– Jeg kjenner flere i både trenerteamet og spillergruppen fra 2017 og dette er en fantastisk fin gjeng. Nå gleder jeg meg virkelig til å komme i gang, sier Grødem.
Han er tiltenkt en kantrolle i Jessheim-klubben. Vålerenga har forsterket offensivt ved å hente Deyver Vega, Herolind Shala og Matthías Vilhjálmsson.
I fjor spilte Grødem syv kamper fra start for VIF, men var innbytter i dobbelt så mange.
Eurosport-ekspert Joacim Jonsson skrev i sin analyse at Vålerenga fortsatt ser ut som en middelshavsfarer i norsk fotball.
Les begrunnelsen og hvem han tror blir årets VIF-gjennombrudd her.
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03