Brann - Haugesund: 0-0
Med 0-0 hjemme mot Haugesund misbrukte Brann sjansen til å ta viktige tre poeng i kampen om medalje. Brann-spillerne gikk av banen til pipekonsert fra fansen. På spørsmål om Berisha synes det er forståelig, svarte han:
Kvalifisering Eliteserien
Ordknapp om skadesituasjonen timer før skjebnekampen
14/12/2021 PÅ 18:57
– Nja, både og. Altså, hvis de så kampen mot Kristiansund så er det en del hakk opp. Jeg synes ikke det går på innsatsen, vi jobber på og prøver. At bataljonen piper synes jeg ikke er helt.. ja, sa Veton Berisha etter kampen.
– Jeg forstår at det er vanskelig å støtte oss, vi har ikke spilt så bra, men i dag så var det en del hakk opp fra Kristiansund-kampen og vi prøvde virkelig, la han til.

Målløst

Flere skader på Brann-laget gjorde at Brann-trener Lars Arne Nilsen måtte gjøre endringer på laget før Haugesund-kampen. En av dem var å sette inn 18 år gamle Aune Heggebø på topp.
Ruben Yttergård Jenssen pådro seg tidlig ett gult kort da han rev ned Niklas Sandberg, noe som betyr at han er ute i neste kamp mot Rosenborg.
Begge lag presset på i en tett og jevn første omgang, men målene uteble. Dermed gikk lagene til pause på 0-0.
Etter timen spilt kom Haugesund på en kontring. Sandberg tok med seg ballen fremover og spilte fint videre til Sondre Tronstad, mens Ruben Kristiansen stoppet han før han fikk avsluttet.
Til tross for flere sjanser var det ingen av lagene som klarte å produsere det store i andre omgang og det endte 0-0.

– Viktig å holde nullen

Haugesunds forsvarere mente det var viktig å holde nullen i bortekampen.
– Som forsvarer så vil man holde nullen, men vi vil vinne også. Så det var synd, men det var bra og stabilt defensivt. Vi bygger, sa FKHs Douglas Bergquist til Eurosport.no etter kampen.
Poengdelingen betyr at Brann fortsatt ligger på en femteplass, mens Haugesund ligger på åttende.
Neste kamp for Brann er mot Rosenborg 28. september kl. 20.00, mens Haugesund møter Kristiansund søndag 29. september kl. 18.00.
Sett denne?
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
05/12/2021 PÅ 09:55
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21