Populære sporter
All sport
Vis alt

Geir Bakkes erstatter er klar

Etter det Eurosport erfarer blir trolig Mikael Stahre ny Sarpsborg 08-trener.

Mikael Stahre

Foto: Getty Images

På fjorårets siste dag kom meldingen om at Geir Bakke var klar for Lillestrøm. Deretter starter jakten på ny trener i Sarpsborg 08.

Ifølge Eurosports opplysninger skal Thomas Berntsens trenerjakt nærme seg slutten. Kun detaljer gjenstår før svenske Mikael Stahre er klar som trener for Sarpsborg 08.
Det var den svenske avisen Expressen meldte om saken først. De skriver at han vil bli offentliggjort som trener innen kort tid.

Lørdag snakket sportssjef Thomas Berntsen med Eurosport om situasjonen. Da uttalte Berntsen at en ny trener kunne være på plass innen kort tid.
Eurosport har ikke lykkes å komme i kontakt med Berntsen søndag.
Stahre har sist vært trener for MLS-klubben San Jose Earthquakes, før han i september 2018 fikk sparken som trener. Svensken har også vært trener for AIK, BK Häcken og Göteborg, samt den greske klubben Panionios og den kinesiske klubben DL Aerbin.

– Tror det kan bli et mer spillende lag

Eurosport-ekspert Joacim Jonsson lanserte tidligere denne uka Mikael Stahre som en het kandidat for Vålerenga-jobben. Han tror Stahre er et lurt valg av Sarpsborg 08.
– Kommende sesong kan være definerende for de neste ti årene i Sarpsborg. Derfor synes jeg det er smart å gå for en trener med erfaring som har gode resultater i Sverige å vise til, sier Jonsson.
– Det er en trener som heller ikke helt bryter med Sarpe-stilen. Han liker at spillet er fremoverrettet, men jeg tror vi kan få et mer spillende lag under Stahre, legger han til.
Sett denne?
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame