Populære sporter
All sport
Vis alt

Furdal usikker på om han rekker Eliteserie-starten

Nicholas Noreng

Oppdatert 06/03/2019 klokken 13:10 GMT+1

Vikings kulthelt Johnny Furdal risikerer å miste Eliteserie-starten. Nå blir han ikke med troppen til Marbella.

Johnny Furdal

Foto: Scanpix

– Jeg krysser fingrene til at jeg kommer tilbake til sesongstart, men det er uvisst enda. Målet mitt er å være tilbake til da, forteller Johnny Furdal til Eurosport.no.
Johnny Furdal måtte forlate banen under treningskampen mot Nest-Sotra tidligere i vinter på grunn av en stempling. Fortsatt sliter han med skaden og spilleren selv er usikker om han blir å se når Viking åpner hjemme mot Kristiansund i slutten av mars.
Det var Stavanger Aftenblad som først omtalte saken.
Viking reiser torsdags morgen til Marbella for den siste treningsleiren før sesongstart. På Marbella skal de møte Aalesund og det hvitrussiske laget Dinamo Brest, men det blir uten midtbanespilleren.
– Jeg blir hjemme å trener med egen fysioterapaut. Det er ikke så gøy å sykle der nede i et telt mens jeg ser på de andre spiller, så da blir jeg hjemme istedenfor. Da slipper jeg den psykiske knekken, forteller Furdal.
Sett denne? Saken fortsetter under videoen:
Skaden blir behandlet som et brudd, selv om bildene ikke viser brudd.
– Jeg har fått med en liten skade i vristen som har tatt litt lenger tid enn jeg hadde trodd. Mot Nest-Sotra fikk jeg meg en skikkelig hard stempling på vristen som gjorde at det ble en blødning i beinet, det var på håret før det ble en bruddskade, sier 29-åringen.
Viking starter Eliteserie-sesongen hjemme mot Kristiansund den 31. mars. 32-åringen signerte for Viking i fjor sommer etter å ha scoret syv mål for Nest-Sotra på våren. Til slutt endte midtbanespilleren opp med tolv mål og ble kåret til årets spiller i OBOS-ligaen 2018.
Sett denne?
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame