BEKKESTUA/OSLO (Eurosport.no):
Stabæk - Lillestrøm 1-1
Eliteserien
Kan gå glipp av oppgjøret mot Molde
20 TIMER SIDEN
Nykommeren skadet seg idet han forsøkte å legge ballen inn i feltet. Han ble liggende og båremannskap fraktet ham ut av Nadderud.
Da var det bare spilt om lag 35 minutter av seriepremieren mot Lillestrøm.
Uhellet skjedde fordi foten satt fast i gresset. Rusike ble hentet av ambulanse og fraktet til sykehus.

Forventer langt skadeavbrekk

Stabæk-lege Arne Røde forventer at det vil ta lang tid før spilleren er tilbake på banen.
– Det er kanskje et brudd. I leggen har vi et leggbein og et skinnbein, og dette var skinnbeinet. Skaden ligger nok nede mot ankelen. Mellom de to beinene ligger det en hinne. Men status på denne skaden er vanskelig å gi før det er gjort en klinisk undersøkelse og røntgen, sier Røde.
– For meg er dette et brudd til motsatt er bevist. I såfall er skadeomfanget ganske stort. Men denne gangen tar jeg gjerne feil, sier han.
Se intervjuet med Røde og Stabæk-trener Henning Berg her!

– Veldig trist

Stabæk-trener Henning Berg krysser fingrene for at det går bra med spilleren.
– Det er veldig trist for spilleren selv. Han har gjort et strålende inntrykk på og utenfor banen, har sklidd godt inn i gruppen og passer vårt spill. Dette er veldig synd for ham, sier Berg til Eurosport.
Emil Bohinen ble byttet inn for Rusike og gjorde en god figur. Berg mener han har dekning fremover i banen.
– Som lag får vi selvsagt dårligere dekning nå, men Emil kommer inn og gjør en god kamp. Han viser at han kan spille i en slik rolle, og vi skal finne en måte å håndtere skaden på, sier treneren.

Fikk ingen god følelse

Kampen endte 1-1 etter at Thomas Lehne Olsen først sendte Lillestrøm i ledelsen med et hjørnespark som gikk rett i mål. Franck Boli utlignet for Stabæk rett etterpå med en spektakulær avslutning fra kloss hold.
Lehne Olsen brente et straffespark i den andre omgangen, og nærmere noe seiersmål kom aldri noen av lagene. Derfor ble det ett poeng til hvert av lagene.
– Straffe skal være mål, så jeg har ingen god følelse. Jeg bommer på ballen, og det er ingenting å gjøre med det nå, sier Lehne Olsen etter kampen.
Se intervju med Lehne Olsen her!
Eliteserien
Reddet Brann på overtid etter fryktelig keepertabbe: – Skikkelig kalddusj
17/10/2021 PÅ 16:59
Eliteserien
Voldsom temperatur på Åråsen – LSK-spiller så rødt
16/10/2021 PÅ 18:22