Det var mot slutten av kampen at Bodø/Glimt-keeperen fikk problemer og måtte ut med skade. Etter 83 minutter gikk Friedrich for første gang i bakken da han fikk skulderen til William Sell i bakhodet. Kun et par minutter senere fikk han albuen til Sondre Solholm Johansen i magen.
– Jeg ville ikke gå i bakken fordi jeg ville ikke at folk skulle tro jeg filmet. Et par minutter senere kjente jeg at det ikke føltes bra ut, sier Friedrich til Eurosport.no.
UEFA Europa Conference League
Utsolgt mot Roma: – Merker trøkket i hele byen
11/10/2021 PÅ 14:47
Når kampen gikk inn på overtid kom det ett innlegg fra siden som Friedrich kom ut og tok. Den 26 år gamle keeperen gikk i bakken uten kontakt og der ble han liggende fram til han ble fraktet av banen på båre.
– Minuttet før jeg går ned prøver jeg å få kontakt med noen for å stoppe kampen. Jeg prøvde å rope, men jeg fikk det ikke til. Jeg fikk ikke puste og da ingen kom bort, fikk jeg panikk, sier Friedrich.
Saken fortsetter! Se situasjonen her.

Ikke Mobergs posisjon

Brasillianeren forteller at han ikke ønsket å la lagkameratene spille uten keeper og med en mann mindre de siste minuttene av kampen. Det medisinske apparatet kunne derimot ikke la han fortsette kampen, på grunn av frykten for hva det kunne vært. Inn i målet var det da Vegard Leikvoll Moberg som tok turen.
Selv om Moberg gjorde en god figur i Bodø/Glimt-målet, kan Friedrich betrygge Bodø/Glimt-fansen med at han er klar til Molde-kampen til helgen.
– Det så ut som at han hadde det veldig gøy, men jeg har sagt det til han at han måtte ikke bli for giret, for det er min posisjon, sier keeperen.
Se intervjuet med Leikvoll Moberg. Saken fortsetter under videoen:

Sen jubel

Etter at brasilianeren ble tatt av banen ble han liggende under tribunene og hørte først Mjøndalen-supporterne juble for 4-4.
Jeg lå der og hørte på kampen, jeg kunne ikke bevege meg. Ett minutt etter jeg gikk av banen kunne jeg høre hjemmefansen juble og alt jeg tenkte var at jeg skulle vært der, sier Friedrich.
Til slutt kunne derimot Friedrich juble da han hørte Bodø/Glimt-fansen juble for Håkon Evjens mål, elleve minutter på overtid av kampen.
– Jeg lå der overlykkelig, det var mye følelser i spill da. For en kamp det var, og for et lag vi har. Det er virkelig en spesiell gjeng.
Friedrich forteller også at han ønsker å rette en takk til alle medisinsk personell fra Mjøndalen, og sykehuset i Drammen, som hjalp han i etterkant.
Se høydepunktene fra kampen her:
UEFA Europa Conference League
Mener Saltnes er bedre enn i gullsesongen: – Slik kapteiner skal være
17/09/2021 PÅ 06:31
UEFA Europa Conference League
Knutsen om Mourinho-møte: – Det driter jeg egentlig i
16/09/2021 PÅ 07:11