Populære sporter
All sport
Vis alt

Berntsen bekrefter nye Berisha-samtaler – kan bli klar innen kort tid

Oppdatert 12/01/2020 klokken 14:28 GMT+1

Veton Berisha (25) kan se ut til å få viljen sin og dermed bli klar for Viking innen kort tid. Nå skal klubbene være i forhandlinger om en overgangssum.

Berisha

Foto: Eurosport

Viking starter sesongoppkjøringen mandag, og etter det Eurosport erfarer kan Berisha allerede da være klar for sin første treningsøkt i mørkeblått. Kilder i klubben skal ha uttalt at de «ikke vet» om Berisha møter opp i Jåttåvågen eller i Bergen når forberedelsene før 2020-sesongen starter.
Bjarne Berntsen hadde i utgangspunktet gitt opp å få Berisha tilbake til hjembyen, men etter det lukrativet salget av Kristian Thorstvedt åpnet det seg igjen midler for å legge et nytt og forbedret bud på bordet, slik Eurosport også erfarte den gangen.
Nå skal Brann og Viking være i forhandlinger om en overgangssum for Veton Berisha, og det er selve overgangssummen som er det siste hinderet i veien for at overgangen skal bli en realitet.
Eurosport var søndag formiddag i kontakt med Viking-trener Bjarne Berntsen, som kunne melde følgende:
– Vi er i samtaler med Brann, det kan jeg bekrefte.
– Kan det komme en avklaring allerede i dag?
– Det kan skje, men jeg tviler på det. Det kan ende med alt i fra at han blir klar, til at hele overgangen blir uaktuell.
– Men dere er sterke i troen på å lande Berisha?
– Vi håper, men vi er ikke sterke i troen.

Angret på uttalelser

25-åringen havnet i hardt vær i Bergen forrige uke, da han fridde til Viking og viste det mange mente var mangel på lojalitet til kontrakten i Brann.
– Jeg har hatt lyst til dette i mer enn et år. Jeg håper det er noe som kan skje, for jeg har hatt lyst ganske lenge. Jeg har så sinnssykt lyst til dette og har hatt det siden lenge før jeg kom til Brann, sa han i en podcast i Aftenbladet.
Senere angret han derimot:
– Jeg burde tatt dette videre internt. Jeg har respekt for at Brann og klubbens fans ikke synes noe om dette. Det var dumt gjort av meg, sa han i et nytt intervju med Stavanger Aftenblad.
Eurosport har forsøkt å komme i kontakt med Rune Soltvedt i Brann, uten hell foreløpig.
Veton Berisha selv har heller ikke svart på Eurosports henvendelser.
Brann er samtidig i ferd med å sikre seg LSK-spiller Daniel Pedersen.
Husker du denne kleine seansen?
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame