MOLDE (Eurosport):
Molde – KBK 2-0 (1-0)
For etter at Aursnes fikk spasere en ball i mål før hvilen etter nydelig spill av hjemmelaget, var Erling Moes menn godt i gang. Det ble bare bedre da Leke James økte til 2-0 etter timen spilt, da han på nydelig vis vendte vekk KBK-forsvaret og doblet for Molde.
Eliteserien
Slo ned egen keeper og ble utvist da Viking snudde på overtid
28/11/2021 PÅ 18:00
Det sender Molde opp på 59 poeng på toppen av tabellen, med ni poeng ned til Bodø/Glimt på andreplassen, før laget fra nord spiller hjemme mot Haugesund søndag kveld.
– Vi kan ikke rote det vekk nå, smilte Fredrik Aursnes i Eurosport-intervjuet etter kampen.
– Det er ikke 100 % klart, men vi er på god vei.
Eirik Hestad markerte seg nok en gang med målgivende.
– Vi fikk det første målet, og etter det synes jeg vi kontrollerer det greit, oppsummerte han.
Saken fortsetter under:

Raste mot annullert mål

KBK-spillerne raste da de fikk et mål annullert i den første omgangen. Coly stod foran Molde-keeper Linde for å blokkere, noe som gjorde at Kastrati kunne stige til værs på bakre stolpe og heade inn det hele stadion trodde var utligningen.
Det fikk Kastrati til å reagere i pauseintervjuet med Eurosport.
– Kaller du det dytting?
– Det er jo kontakt...
– Ja, men det er kontaktsport vi driver med, sa han.
Christian Michelsen var naturligvis skuffet etter kampen.
– Vi hadde drømt om et annet scenario enn dette. Men det er klart vi møter serielederen og et godt lag i dag, og det merket vi, sa han til Eurosport.
– Vi henger godt med. Putter vi i dag, så blir det match, men vi var ikke gode nok.

Markerte seg i KBK-buret

Det var fullt fortjent, ut fra sjanser, at Molde ledet til pause. Hjemmelaget skapte flere gode muligheter. Etter hvilen kom derimot KBK mer med. Særlig brennhete Amahl Pellegrino hadde flere muligheter til å score. I stedet kom altså nådestøtet fra Leke James i den andre enden.
Og Molde både kunne og burde økt til 3-0. Etzaz Hussains skudd tok via en KBK-forsvarer og havnet under keeper Mbaye. Ballen fikk en finurlig spinn og trillet mot målstreken, der den lå og spant på krittlinja helt til sisteskansen fikk løpt tilbake og dyttet den unna. På returen ventet en Molde-spiller med skuddet, men Mbaye fikk reist seg igjen og reddet også det skuddet.
Molde tok igjen over initiativet mot tampen, men KBK-keeperen, som fikk sesongens første kamp foran Sean McDermott, ville virkelig vise seg fram og avverget også de forsøkene. Dermed økte altså Molde sin ledelse på toppen. KBK blir liggende på sine 38 poeng på 6. plass.
Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23
Eliteserien
Eksperten lovpriser Berg-erstatteren: – Enda skarpere enn Patrick
27/10/2021 PÅ 08:10