Årets sesong ble et stort Europa-eventyr og en åttendeplass i Eliteserien for Sarpsborg 08. I denne ukens Eliteserie-podcast ser Amin Askar frem mot 2019-sesongen, som tror det kan bli noen utskiftninger i stallen.
– Spesielt etter Europa-turen blir det sikkert noen spillere som forsvinner, sier han, før han fortsetter:
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
– Vi har ingen bosmann-spillere så det blir mer overganger av spillere som kanskje går litt opp. Så er det kanskje noen spiller som ikke er helt fornøyd med spilletiden og vi har hatt et par spillere på utlån, så det blir en del utskiftninger der. Men grunnstammen blir her, som det var fra året før også.
Men ifølge Sarpsborg 08-spilleren er de ikke fornøyd med en åttendeplass i Eliteserien, 23 poeng bak seriemester Rosenborg.
– Hvis vi ser på helheten så er vi ikke fornøyd med tabellsituasjonen i år, så oppsiden vår den er stor. I tillegg fikk vi en halv sesong ekstra i Europa med de 14 kampene, og det får vi ikke neste år. Vi skulle gjerne hatt det, men sånn ble det. Vi skal bli enda bedre enn det vi var i år tabellmessig, sier Askar.
Se den nyeste Eliteserie-podcasten her (saken fortsetter under):

– Ikke godt nok

Flamur Kastrati og Kristiansund endte på en femteplass i Eliteserien med 46 poeng. Dette er fem poeng over Sarpsborg 08 på tabellen, men når han får spørsmål om hvem av de to lagene som havner høyest i 2019, svarer han:
– Nei, det vet jeg ikke. Men jeg vet at vi hvert fall skal jobbe knallhardt hver dag, svarer Kristiansund-spilleren.
– Hvorfor blir dere bedre neste år?, spør Eurosport-kommentator Petter Bø Tosterud.
– Vi blir bedre neste sesong fordi det vi gjorde i år ikke er godt nok. Vi skal jobbe knallhardt hver dag og hva som skjer på overgangsvinduet kan ikke vi tenke noe på. Vi har en veldig god stall og de spillerne som er der, er de som kommer til å gjøre det. Sånn er det bare.
Kristiansund åpner sesongen borte mot nyopprykkede Viking søndag 31. mars kl. 18.00, mens Sarpsborg møter sølvvinner Molde samme dag.
Sett denne?
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03