Populære sporter
All sport
Vis alt

Fortsatt PSV-interesse for Stabæk-talent – nye samtaler nå

Publisert 17/06/2019 klokken 15:21 GMT+2

Den nederlandske storklubben har lenge fulgt med på Herman Geelmuyden (17).

Herman Geelmuyden

Foto: Scanpix

Unggutten signerte proffkontrakt med Stabæk sommeren 2017, etter å ha gått gradene i akademiet. Geelmuyden er sett på som et stort angrepstalent, og har flere kamper for aldersbestemte landslag.
Han har også flere treningsopphold bak seg i PSV Eindhoven. Etter det Eurosport erfarer er interessen ikke blitt noe mindre fra klubben – hvilket også sportslig leder Inge Andre Olsen bekrefter.
– Det har egentlig vært interesse over lang, lang tid. Det er ikke noe nytt det. Vi hadde en runde i fjor sommer, og så har det vært litt diskusjoner nå. Interessen har nok ikke kjølnet på noe tidspunkt, så vi får se hva som skjer, sier han til Eurosport.
– Så det har vært nye samtaler nå?
– Ja, samtaler har man, jo, med forskjellige mennesker i ulike roller. Foreløpig er det på det nivået.
Han beskriver 17-åringen på følgende måte:
– Han er en veldig talentfull ung herremann, som vi tror kan bli veldig god på sikt. Så er det alltid et spørsmål om karrievei og klubbvalg og hvor man anser mulighetene som best for utviklingen.
– Blir det eventuelt en dyr mann å kjøpe ut?
– Det får man se på, det er alltid flere parter som skal bli enige og finne en balanse i det spørsmålet.
Han signerte første proffavtale 3. juli 2017, som 15-åring. På bildet over feirer han 3-0-scoringen for Stabæk i G16-finalen mot Rosenborg i fjor høst.
Stabæk tar mandag kveld imot Tromsø, i Jan Jönssons første kamp i trenercomebacket. Han skal – i likhet med Simo Valakari på motsatt trenerbenk – forsøke å holde laget sitt i Eliteserien.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame