Fotball
Eliteserien

Forsvant etter kun et halvt år: Nå skal Løkberg evaluere Brann for klubbledelsen

Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen

Kristoffer Løkberg

Foto: Scanpix

AvJonas Bergh-Johnsen
16/08/2019 på 10:28 | Oppdatert 16/08/2019 på 10:54

– Det handler om å bygge et lag og bygge en klubb uavhengig av hva slags ressurser du har, forteller Kristoffer Løkberg.

  • Søndag: Se Mjøndalen - Brann klokken 18.00 på Dplay, Eurosport Player og Eurosport Norge. Trykk her for å sikre deg tilgang

STAVANGER (Eurosport.no):

Eliteserien

Kort levetid for Vikings bortedrakt: – Vil spille i mørkeblått

FOR 12 TIMAR SIDAN

Han er på plass i sin nye hjemby etter knappe åtte måneder i vestlandshovedstaden. Men tross en rask exit er 27-åringens tjenester fortsatt ønsket i Bergen: Nå skal han evaluere Sportsklubben Brann for klubbens ledelse.

– Selvsagt har jeg mine meninger om hva som kan gjøres bedre i og rundt den klubben, men jeg har avtalt med Vibeke (Johannessen, daglig leder) og Rune Soltvedt (sportssjef) at jeg skal gi dem ærlige tilbakemeldinger om hva jeg mener de kan gjøre annerledes på sikt for å bli bedre, sier trønderen til Eurosport.

– En evalueringsrapport er vel ikke så vanlig at en eks-spiller gir til en klubb?

– Nei, men det er fint hvis de er åpne om å høre det. Jeg har god erfaring fra Ranheim-tida om hva som teller som ikke nødvendigvis koster så mye penger. Små, viktige punkter i løpet av en sesong som handler om å bygge et lag og bygge en klubb uavhengig av hva slags ressurser du har. Og det er kanskje ikke like lett å fange opp som lever i en helt annen verden, så kan jeg komme med synspunkter og innspill om hvordan finne den beste miksen.

Les også: Søderlund om egen forvandling

Sett denne? Saken fortsetter under videoen:

Fleipende Løkberg sender et litt stikk til Branns trenere

00:01:24

Ordknapp Johannessen

Det er tydelig at Løkberg har satt spor i Bergen, og det har ikke skortet på lykkeønskninger fra by, klubb og supportere etter overgangen til Viking. Lars Arne Nilsen sendte til og med en SMS til Bjarne Berntsen.

Daglig leder i Brann, Vibeke Johannessen, er ordknapp overfor Eurosport, men skriver følgende i en SMS:

– Kristoffer vet at han alltid er velkommen på en kopp kaffe og en prat om han er i området. Nå er han i Viking og vi ønsker ham all mulig lykke til der, og det er det jeg vil si om saken, skriver hun – med et smilefjes til slutt.

Hvordan evalueringen skal foregå og hva han skal si har ikke Løkberg tenkt til å avsløre.

– Nei. For jeg sitter igjen med klare meninger om forbedringspotensiale, men det skal jeg ta internt med dem, så får du spørre dem etter kaffekoppen om de vil dele det, sier Løkberg.

Fikk du med deg dette?

Fantasy FK: – Sjekk denne Godset-jokeren

00:39:25

Eliteserien

Ignorerte gamlesjefens ros: – Vanskelig å ta til seg med tanke på behandlingen jeg fikk

FOR 21 TIMAR SIDAN
Eliteserien

Godset slo tilbake etter Pellegrino-show

I GÅR PÅ 17:55
Relatert
FotballEliteserienViking FKStrømsgodset
Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen