STAVANGER (Eurosport.no):
Han er på plass i sin nye hjemby etter knappe åtte måneder i vestlandshovedstaden. Men tross en rask exit er 27-åringens tjenester fortsatt ønsket i Bergen: Nå skal han evaluere Sportsklubben Brann for klubbens ledelse.
Eliteserien
Slo ned egen keeper og ble utvist da Viking snudde på overtid
28/11/2021 PÅ 18:00
– Selvsagt har jeg mine meninger om hva som kan gjøres bedre i og rundt den klubben, men jeg har avtalt med Vibeke (Johannessen, daglig leder) og Rune Soltvedt (sportssjef) at jeg skal gi dem ærlige tilbakemeldinger om hva jeg mener de kan gjøre annerledes på sikt for å bli bedre, sier trønderen til Eurosport.
– En evalueringsrapport er vel ikke så vanlig at en eks-spiller gir til en klubb?
– Nei, men det er fint hvis de er åpne om å høre det. Jeg har god erfaring fra Ranheim-tida om hva som teller som ikke nødvendigvis koster så mye penger. Små, viktige punkter i løpet av en sesong som handler om å bygge et lag og bygge en klubb uavhengig av hva slags ressurser du har. Og det er kanskje ikke like lett å fange opp som lever i en helt annen verden, så kan jeg komme med synspunkter og innspill om hvordan finne den beste miksen.
Les også: Søderlund om egen forvandling
Sett denne? Saken fortsetter under videoen:

Ordknapp Johannessen

Det er tydelig at Løkberg har satt spor i Bergen, og det har ikke skortet på lykkeønskninger fra by, klubb og supportere etter overgangen til Viking. Lars Arne Nilsen sendte til og med en SMS til Bjarne Berntsen.
Daglig leder i Brann, Vibeke Johannessen, er ordknapp overfor Eurosport, men skriver følgende i en SMS:
– Kristoffer vet at han alltid er velkommen på en kopp kaffe og en prat om han er i området. Nå er han i Viking og vi ønsker ham all mulig lykke til der, og det er det jeg vil si om saken, skriver hun – med et smilefjes til slutt.
Hvordan evalueringen skal foregå og hva han skal si har ikke Løkberg tenkt til å avsløre.
– Nei. For jeg sitter igjen med klare meninger om forbedringspotensiale, men det skal jeg ta internt med dem, så får du spørre dem etter kaffekoppen om de vil dele det, sier Løkberg.
Fikk du med deg dette?
Eliteserien
Mjøndalen sterkest i Ælv Clasico: La press på rivalene i nedrykkskampen
20/11/2021 PÅ 18:58
Eliteserien
Kan sende Mjøndalen nærmere nedrykk: – Derbyet som betyr mer enn poeng
20/11/2021 PÅ 14:22