Foto: FK Haugesund.
21-åringen ble nemlig presentert som FK Haugesunds nyeste tilskudd i stallen lørdag.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Han kommer på lån fra AGF Aarhus hele sesongen, melder FKH på sine nettsider.
Til sin forrige klubb kom den 187 centimeter høye spissen allerede som 17-åring. Der fikk han 15 offisielle kamper i serie og cup, og står oppført med fem scoringer. I tillegg har han spilt for Danmark på U20-nivå.
– Vi ønsker mer hurtighet og gjennombruddskraft på topp og Alexander er en spiller som har begge disse egenskapene som sin force. Erfaringene våre med å hente spillere fra dansk fotball har utelukkende vært gode de siste sesongene, og vi er trygge på at også Alexander vil vise seg om en fin tilvekst til årets spillerstall, sier sportslig leder Eirik Opedal i pressemeldingen.
Der opplyses det også at klubben har sikret seg opsjon på kjøp når låneavtalen går ut etter sesongen.
Eurosport-ekspert Joacim Jonsson analyserte nylig Haugesunds tropp. Da mente han angrepet var den tynneste lagdelen, og skrev blant annet at «får de inn en angrepsspiller til, kan det bli virkelig interessant. Uansett blir jeg ikke sjokkert om FKH slåss om en plassering blant de seks beste.»
21-åringen slutter seg til resten av troppen på treningsleiren i Spania, der også signeringen fant sted, med umiddelbar virkning.
Så du denne?

Bak lukkede dører i en norsk toppklubb: Slik er en dag som sportssjef

Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03