Stabæk - Kristiansund: 2-0
Til stor jubel for hjemmefansen var det nysigneringen Kasper Junker som satte inn kampen første mål. Ballen havnet hos dansken fra et corner og fikk satt inn sitt første Stabæk-mål.
Eliteserien
Slo ned egen keeper og ble utvist da Viking snudde på overtid
28/11/2021 PÅ 18:00
Etter 35 minutter fikk unggutten Jesper Isaksen seg en smell etter en duell med Yaw Amankwah, som gav Stabæk-spilleren det gule kortet.
Flere tøffe taklinger ble det på Isaksen. Etter 41 minutter fikk Andreas Hanche-Olsen gult kort, noe som gjør at han må stå over neste kamp.
Se høydepunktene fra kampe her. Saken fortsetter under:
Men flere mål ble det ikke i første omgang og Stabæk gikk til pause med en 1-0-ledelse etter Junkers scoring.
– Det var superdeilig. Vi mangler det siste, men det er masser av sjanser, sa målscoreren til Eurosport i pausen.
Det tok hele 81 minutter før det andre målet skulle komme. Hjemmelagets Emil Bohinen satte ballen fint i høyre hjørnet bak Sean McDermott.
– Jeg så at ballen var ganske høy og de nølte litt bak der, så jeg fikk et bra førstetouch og prøvde å finne skuddmuligheten. Så fant jeg den til slutt og traff bra, sa Bohinen etter kampen.
Dette betyr at Stabæk fikk med seg sin første hjemmeseier siden april og ligger nå på en 11. plass på tabellen. Kristiansund ligger på en syvende plass.
Saken fortsetter under:

Skuffelse i KBK-leiren

Kristiansunds trener Christian Michelsen var ikke like fornøyd etter kampen.
– Det er bedre i andre. Vi får satt spillet og kontrollert mer av banespillet og da ligner vi mer på oss selv. Det er billig det andre målet vi slipper inn og da er kampen kjørt, sa KBK-treneren etter kampen.
– Det vi sliter med for tiden; vi scorer ikke mål og vi slipper inn skitmål bakover, det er slik det er for tiden. Vi er nødt til å stå opp mer enn det vi gjør for å komme ut av denne spiralen vi har havnet i. Nå er det for dårlig i begge boksene og det holder ikke, sa Dan Peter Ulvestad etter kampen.
Neste kamp for Stabæk er mot Rosenborg lørdag 24. august kl. 18.00, mens Kristiansund møter Mjøndalen 25. august kl. 18.00.
Sett denne?
Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23
Eliteserien
Innbytteren sendte Nadderud til himmels og Stabæk opp på kvalikplass
31/10/2021 PÅ 18:59