Både Yacouba Sylla og Marcus Pedersen har av ulike årsaker forlatt Strømsgodset etter at 41-åringen ble ansatt som ny hovedtrener for en drøy måned siden.
Duplexe Tchamba (21) kommer på en ettårs låneavtale fra den franske toppserieklubben RC Strasbourg, melder klubben på sine nettsider.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Kameruneren er midtstopper.
– Dette er en spiller som Henrik har fulgt lenge og som han kjenner godt til gjennom sitt nettverk. I Duplexe får vi en atletisk, hurtig og duellsterk midtstopper med stort potensial. Han har kvaliteter som passer inn i vår spillestil, sier sportssjef Jostein Flo.
21-åringen hadde sin første trening med sin nye klubb onsdag, og nå jobbes det med å få ham spilleklar fra 1. august. Lykkes man med det, kan han få sin debut i hjemmekampen mot Bodø/Glimt 5. august.
– Dette er en fin mulighet for meg, og jeg gleder meg bare til å komme i gang og bli en del av laget. Jeg har fått et godt inntrykk av klubben og blitt tatt godt imot. Nå ønsker jeg å hjelpe laget til å vinne kamper framover, sier Tchamba.
Godset ligger helt sist i Eliteserien etter halvspilt sesong. Dehar bare ti poeng på femten kamper, og det er fem poeng opp til Ranheim på kvalik og Stabæk på trygg grunn over dem.
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03