Det bekrefter klubben på sin hjemmeside tirsdag.
35-åringen fra Porsgrunn har skrevet under på en ny toårskontrakt med de hvite og svarte.
Eliteserien
Viking muret igjen og vant mot Godset: – Sinnssykt deilig
17/10/2021 PÅ 17:07
Det gleder den rutinerte spilleren veldig.
– Jeg er kjempeglad for det. Det er ingenting bedre enn å få spille fotball i Odd videre. Dette ønsker jeg fordi jeg er veldig glad i fotball, motivasjonen er på topp og her skjer det spennende ting. Dette var et enkelt valg for meg, sier Ruud til Odd.no.
Han snakker om et varmt, godt og langt forhold til klubben han representerer.
– Dette er klubben min. Jeg startet proffkarrieren her og hadde noen flotte år før jeg reiste ut med en tanke om at jeg ønsket å komme tilbake. Etter hvert har jeg fått ganske mange år i klubben, er fra området og da er ingenting bedre enn dette.
2019-sesongen har startet bra for Odd, som står med syv poeng etter tre kamper. Det er like mange som Molde, som har en kamp mer spilt.
– Vi har lagt et vanvittig bra grunnlag i oppkjøringen mot sesongen. Vi har trent mer, og vi har endt opp med at spillerne tåler mer trening. Vi har hatt en del gode treningskamper før sesongen, og har klart å videreføre det til seriekampene også.
Forrige sesong ble 35-åringen faktisk lagets toppscorer med åtte nettkjenninger. Det hverken tror eller håper han at kommer til å skje igjen.
– Jeg håper Børven tar meg i år, og det gjør han helt sikkert. Det er nok ingen sjanse for at jeg blir toppscorer igjen, men jeg tar gjerne flere perlescoringer og målpoeng jeg også, sier han og gliser.
Eliteserien
Brennhet Lehne Olsen: Dette har ikke LSK klart siden 2006 og Rösler
18/09/2021 PÅ 17:57
Eliteserien
RBK-kometen om stjernesammenligningen: – Pleide å kalle meg selv Lukaku
29/08/2021 PÅ 11:38