– Jeg er glad for å være her. Det er en ny mulighet for meg, sier Deyver Vega til Vålerengas hjemmeside.
Som Eurosport.no meldte torsdag for en uke siden forlater Vega Brann til fordel for Vålerenga. Nå er det klart at spilleren har signert en kontrakt ut 2021 med Oslo-klubben.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
I en video publisert på Vålerengas hjemmeside får Vega omvisning av tidligere VIF-spiller Moa på Intility Arena. Nysigneringen ønsker å oppnå store ting med klubben.
– Jeg vet at dette er et godt lag med mange gode spillere, og jeg håper å kunne bidra til at vi tar nye steg. Jeg er vant til å kjempe for alt, så hvorfor ikke kjempe om å få Vålerenga tilbake til toppen, sier han til klubbens hjemmeside.
Vega er aktuell for å spille fredagens treningskamp mot Sarpsborg 08. Sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen påpeker at Vega kan bekle flere posisjoner, men er tiltenkt høyrekanten.
– Deyver har veldig gode ferdigheter med ball. Han har evnen til å skape ubalanse hos motstanderne, passere flere ledd og har i tillegg bra mentalitet. Han jobber steinhardt både på trening og i kamp, og får de beste referanser fra tidligere trenere og medspillere, sier Ingebrigtsen.
Vega kom til Brann foran 2016-sesongen, men har tidvis slitt med spilletid hos rødtrøyene. Vega har i løpet av sine tre sesonger i Bergen fått 55 kamper for Brann og scoret 12 mål.
FOTO: Vålerenga
Sett denne?
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03