Ranheim har forsterket med flere spillere før 2019-sesongen går i gang, blant annet kommer Ivar Sollie Rønning fra HamKam, Adria Mateo Lopez fra Levanger og Fredrik Vinje fra Rosenborg. Torsdag ble det også klart at Rosenborgs Torbjørn Heggem lånes ut til Ranheim den kommende sesongen.
Men det betyr også at noen spillere har gått ut. Blant annet har Aslak Fonn Witry gått til Djurgården og både Kristoffer Løkberg og Christian Eggen Rismark til Brann.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
– Vi er godt fornøyd med troppen, men det er jo klart at det er et stort savn å miste dem, sier Ranheim-spiller Erik Tønne i Eurosports Eliteserie-podcast, og trekker frem en forlengelse han er spesielt fornøyd med:
– Så har klubben heldigvis sett verdien av Øyvind (Storflor). Han var en veldig viktig bidragsyter i 2018 og han har signert ny kontrakt. Det var et veldig sterkt ønske av klubben og spillersiden at vi fikk med han, for det er så viktig å ha med en i garderoben som er en slags veileder for veldig mange, sier Tønne.
– Hvor mange kamper tror du han får i år?
– Det må være opp til Svein (Maalen), men han ser frisk ut og er alltid godt trent. Han er en av de som har vært mest på mølla, sier Tønne.
Rett før nyttår ble det klart at Øyvind Storflor skrev ny kontrakt med Ranheim og tar en ny sesong i Eliteserien.
På spørsmål om hva han gjør i garderoben som resten av laget kan dra nytte av, svarer Ranheim-spiller Michael Karlsen dette:
– Han setter noen krav på en litt annen måte enn det Løkberg gjorde, han er ikke så høylytt men han går bort til enkeltspillere og er flink med unge spillere. Han sier ting på en fin måte. På feltet så er han smart. Før hadde han kanskje mer assists, og folk ser ikke helt hvor god han egentlig er. Vi som spiller med han hver dag merker at han gjør folk rundt seg mye bedre, sier Karlsen.
– Selv om han begynner å bli gammel nå, så tror jeg han får mange kamper i år og spesielt hjemmekamper. Vi sliter litt kanskje med å trenge oss gjennom når vi møter lag som ligger lavt, da er han gull å ha for oss. Vi i spillergruppen ville veldig at han skulle være med videre, det blir veldig viktig for oss, legger han til.
Sett denne?
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03