Populære sporter
All sport
Vis alt

– Føler ikke jeg hadde den sesongen jeg ønsket å ha

Christine Skarstein Olsen

Oppdatert 17/01/2019 klokken 21:54 GMT+1

Strømsgodsets Amahl Pellegrino var ikke fornøyd med egen innsats i 2018-sesongen. Nå har han satt seg nye mål for den kommende sesongen.

Amahl Pellegrino

Foto: Scanpix

HOKKSUND/OSLO (Eurosport.no):
– For min egen del så ønsker jeg å «restarte» litt. Jeg føler ikke jeg hadde den sesongen jeg ønsket å ha. Nå har jeg hatt ett år med laget og vet hvordan vi spiller og får nye roller, så jeg gleder meg veldig til 2019, sier Strømsgodsets Amahl Pellegrino til Eurosport.no.
– På hvilken måte var det ikke den sesongen du ønsket?
– Jeg spilte ikke så mye i starten. Når jeg først spilte så føler jeg ikke at jeg bidro så mye offensivt som det folk har sett før. Så jeg hadde en katastrofal 2018-sesong for min egen del, sier han.
Pellegrino kom til Strømsgodset før 2018-sesongen. Han spilte 25 av kampene hvor han startet elleve og noterte seg for to mål. For 2019-sesongen har han satt seg noen mål, men ønsker ikke å røpe hva de er.
– Det finner du ut allerede første seriekamp, det blir kult å følge med i år, smiler han.
Før han gikk til Strømsgodset, spilte han for naboklubben Mjøndalen som rykket opp etter å ha endt på andreplass i OBOS-ligaen 2018. Pellegrino ser frem til å møte gamleklubben i Eliteserien.
– Det er sånn som skjer i fotballen, så jeg unner dem at de rykket opp til Eliteserien. Det blir to veldig kule kamper med derby både i Drammen og Mjøndalen, så det blir kult.
Strømsgodset endte på en 13. plass i Eliteserien forrige sesong, med 31 poeng.
Se denne ukens Eliteserie-podcast her:
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame