Populære sporter
All sport
Vis alt

Angrer ikke på flaggplantingen etter reaksjoner: – Tar det med knusende ro

Sebastian Langvik-Hansen

Publisert 26/05/2019 klokken 12:36 GMT+2

Aleksander Melgalvis utløste mye sinne da han tok med seg Lillestrøm-flagget til midtsirkelen på Intility etter storseieren. Dagen derpå angrer ikke midtbanespilleren på stuntet.

Melgalvis planter flagget

Foto: Eurosport

  • Se alt av Eliteserien og OBOS-ligaen på Dplay og Eurosport Player. Få tilgang her!
Det var etter 3-0-seieren i går at Aleksander Melgalvis fant ut at han skulle forsøke å «plante» Lillestrøm-flagget i midtsirkelen på erkefiendens bane. Som man kunne se på TV-bildene provoserte stuntet så mye at flere fans fra begge lag løp inn på kunstgresset for å ta LSK-spilleren.
– Jeg fikk ikke med meg det. Jeg stod med ryggen til, og det var kanskje greit at jeg var i lett jogg når jeg ser det i ettertid, for det kom noen halvstore folk løpende. Det er ikke noe man tenker over, og folk har gjort verre ting på en fotballbane før, forteller han.
Flaggplantingen kan du se her:

Ingen trusler

Eurosport snakker med Melgalvis dagen etter storseieren, mens han sitter og ser litt på kampen fra i går.
Melgalvis har så klart en god følelse dagen etter at de tok sin største seier mot Vålerenga på 20 år, samtidig som han kan fortelle at han har fått en del reaksjoner.
– Jeg har fått mye postivt fra kanarifansen og motsatt fra det andre holdet, og det blir selvfølgelig reaksjoner fra begge supportergruppene, forteller han.
– Har du fått noen trusler eller lignende etter det du gjorde?
– Nei, det har ikke vært noen sånne ting. Litt negative reaksjoner har det jo vært, men ikke trusler og sånt. Også er det bare bra at det blir litt temperatur i sånne kamper, sier Melgalvis.

Angrer ikke

Til tross for at han selv ikke har fått noen trusler har han sett hva som blir skrevet i sosiale medier, der det blant mange fans kom ganske sterke reaksjoner.
– Jeg blir tagget i litt av hvert, så jeg får med meg litt. Det er sånn det er når man gjør noe sprell, så kommer det reaksjoner. Både positive og negative selvfølgelig, sier han.
Se høydepunktene fra kampen her (saken fortsetter etter videoen):
Spilleren angrer heller ikke på flaggplantingen etter å ha sett hvor mye sinne enkelte i Vålerenga-fansen.
– Neida, dette tar jeg med knusende ro. Det har vært flere som har provosert i forkant og etterkant av disse kampene før, så man gir litt og tar litt. Det er sånn det er, sier han og fortsetter:
– Det var et morsomt påfunn som ble mottatt dårlig fra ene holdet, og bra fra det andre.
Om det blir noen reaksjoner fra NFF på hendelsen er foreløpig uklart, men Nils Fisketjønn bekrefter til VG at han kan få en straff dersom NFFs dommerorganer vurderer det til at han gikk for langt.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame