Klubben bekrefter på sin hjemmeside at danske Pascal Gregor har skrevet under en utlånsavtale. 25-åringen kommer til å være i Haugesund ut sesongen, men klubben har muligheten til å hente ham på en permanent overgang idet låneoppholdet er slutt.
Han kommer fra FC Helsingør, men har tilbrakt mesteparten av karrieren i Nordsjælland, der han var frem til januar 2018 og fikk 115 offisielle kamper. Av sportslig leder Eirik Opedal beskrives spilleren som en "typisk FKH-spiller".
Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23
– Pascal har dokumentert at han er en veldig bra spiller gjennom flere sesonger i Nordsjælland og han har kvaliteter vi tror vil passe veldig godt inn i norsk fotball. Vi mener også at det er et stort utviklingspotensial som vi ønsker å legge til rette for at han får hentet ut og er veldig tilfreds med at vi går inn i en lang høstsesong med Pascal som et av våre alternativ på stopperplass.
Spilleren signerte samme dag som klubben avanserte til 3. kvalifiseringsrunde i Europa League, torsdag. I neste kvalifiseringsrunde skal de ut i et dobbeltoppgjør mot den nederlandske storklubben PSV.
Eliteserien
Innbytteren sendte Nadderud til himmels og Stabæk opp på kvalikplass
31/10/2021 PÅ 18:59
Eliteserien
Lehne Olsen tilbake med et smell: Sendte Stabæk ned på sisteplass
27/10/2021 PÅ 17:53