Det bekrefter sportssjef Jørgen Ingebrigtsen overfor Nettavisen.
Juarez hadde en imponerende CV å vise til før han kom til VIF før årets sesong. Blant annet deltok han i fotball-VM i 2010 for hjemlandet Mexico.
Han fikk 19 kamper for de blåkledde denne sesongen og noterte seg for seks gule kort og ett rødt. Mexicaneren var en fast inventar i startelleveren til Ronny Deila i starten av sesongen, men fikk mindre spilletid etter sommeren.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Fellah ble hentet fra Sandefjord i starten av september, men den skadeplagede 30-åringen fikk bare seks innhopp og ingen kamper fra start i den lille perioden han var i klubben. Fellah spilte også i Oslo-klubben mellom 2006 og 2013.
Mayron George ble hentet på lån fra Midtjylland i sommer og skulle skyte Vålerenga til Europa-plass, men costaricaneren fikk det ikke til å stemme og scoret bare to mål på ti kamper.
Også Pierre Kanstrup er ferdig i Vålerenga. Da Jonathan Tollås Nation ble skadd i sommer, ble dansken hentet inn, og han ble en fast inventar i midtforsvaret til Vålerenga. Likevel blir han ikke å se i blått neste sesong. Han skal spille for Sønderjyske i hjemlandet.
(©NTB)
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03