• Se Mjøndalen - Bodø/Glimt lørdag 6. april kl. 18.00 på Eurosport Norge, Dplay og Eurosport Player. Sikre deg tilgang her!
I første omgang av søndagens kamp mot Rosenborg falt Bodø/Glimts Patrick Berg skjevt etter en duell. Han ble liggende på bakken mens han holdt seg til skulderen.
Rett etter kampen hadde han fått beskjed om at han måtte operere.
UEFA Europa Conference League
Utsolgt mot Roma: – Merker trøkket i hele byen
11/10/2021 PÅ 14:47
– Det går greit, men er jo forbanna surt, sa Berg til Eurosport på vei ut fra Aspmyra.
Mandag bekrefter Bodø/Glimts lege, Morten Sørås til Eurosport at han fikk skulderen ut av ledd.
– Patrick har hatt skulderen ute av ledd. Denne er satt på plass og han har det etter forholdene greit. Vi tar i dag MR/CT av skulder og forventer et svar på disse undersøkelsene i løpet av kvelden, skriver Sørås i en SMS til Eurosport.
– Vi håper å konkludere hva vi skal gjøre med han under morgendagen. Uansett er det vel ingen hemmelighet at det tar en god stund før han spiller kamp igjen uavhengig av behandlingen som velges, legger han til.
Avisa Nordland skrev også mandag at Bodø/Glimt jobber med å hente inn en erstatter for Berg.
– Skader som den på Patrick kan man ikke gardere seg mot. Folk får mene hva de vil om vi handler panisk eller ikke. Vi er uansett nødt til å gjøre det vi kan for å få inn en ekstra spiller. Så får timene vise om vi finner det vi leter etter, sa Knutsen til Avisa Nordland.
Sent mandag kveld var sportslig leder Aasmund Bjørkan med i Eurosports Deadline Day-sending.
– Vi var veldig fornøyde med troppen vi har, men fikk en lei skade på Patrick og måtte slenge oss rundt. Vi hadde noen spor, men fant ikke noe. Vi klarte ikke lande noe som var innenfor våre rammer og som vi følte at forsterket laget.
Se situasjonen her:
UEFA Europa Conference League
Mener Saltnes er bedre enn i gullsesongen: – Slik kapteiner skal være
17/09/2021 PÅ 06:31
UEFA Europa Conference League
Knutsen om Mourinho-møte: – Det driter jeg egentlig i
16/09/2021 PÅ 07:11