Populære sporter
All sport
Vis alt

Fikk refs for målfeiring – nå skyter Torgeir Børven tilbake mot Bernt Hulsker

Stein-Erik Stormoen

Publisert 25/09/2019 klokken 21:02 GMT+2

Bernt Hulsker ga klar beskjed om hva han mente om Torgeir Børvens målfeiring søndag. Odd-spissen tar det med et stort smil.

Torgeir Børven

Foto: Scanpix

Torgeir Børven (27) har fått en ny vår som midtspiss i Odds 4-3-3-formasjon, etter å ha slitt en periode etter store skadeproblemer i blant annet hoften. Så lite målfarlig var han at Dag-Eilev Fagermo som kjent planla å omskolere ham til indreløper.
Men så kom sjansen på topp likevel, og gutten fra Øystese grep den med begge føtter. Og hodet.
Nå er han Eliteseriens toppscorer med 16 mål, foran Molde-duoen Ohi Omoijuanfo og Leke James, som står med henholdsvis 12 og 11 scoringer.
I helgen viste han seg frem igjen, med målgivende på en av Filip Delaveris' (18) to pinner, før han selv satte inn 3-0 i seieren mot Sarpsborg 08 på hjemmebane.
Men for feiringen måtte han imidlertid tåle refs av Eurosport-ekspert og tidligere spiss Bernt Hulsker. Med humoristisk undertone ga Hulsker tydelig beskjed om hva han syntes.
Spissen selv har fått med seg Hulskers reprimande. Med sitt sedvanlige glimt i øyet fyrer han tilbake.
– Etter det han utsatte folk for i sommer, så tror jeg publikum lever fint med den feringen, sier Børven til Eurosport og gliser.
Meldingen har klar adresse til Hulskers «musikk-karriere», da han lagde sin egen sommerlåt med påfølgende opptredener på blant annet Allsang på grensen.
Se Børvens målfeiring og Hulskers reaksjon:
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame