Torgeir Børven (27) har fått en ny vår som midtspiss i Odds 4-3-3-formasjon, etter å ha slitt en periode etter store skadeproblemer i blant annet hoften. Så lite målfarlig var han at Dag-Eilev Fagermo som kjent planla å omskolere ham til indreløper.
Men så kom sjansen på topp likevel, og gutten fra Øystese grep den med begge føtter. Og hodet.
Eliteserien
Mjøndalen sterkest i Ælv Clasico: La press på rivalene i nedrykkskampen
20/11/2021 PÅ 18:58
Nå er han Eliteseriens toppscorer med 16 mål, foran Molde-duoen Ohi Omoijuanfo og Leke James, som står med henholdsvis 12 og 11 scoringer.
I helgen viste han seg frem igjen, med målgivende på en av Filip Delaveris' (18) to pinner, før han selv satte inn 3-0 i seieren mot Sarpsborg 08 på hjemmebane.
Men for feiringen måtte han imidlertid tåle refs av Eurosport-ekspert og tidligere spiss Bernt Hulsker. Med humoristisk undertone ga Hulsker tydelig beskjed om hva han syntes.
Spissen selv har fått med seg Hulskers reprimande. Med sitt sedvanlige glimt i øyet fyrer han tilbake.
– Etter det han utsatte folk for i sommer, så tror jeg publikum lever fint med den feringen, sier Børven til Eurosport og gliser.
Meldingen har klar adresse til Hulskers «musikk-karriere», da han lagde sin egen sommerlåt med påfølgende opptredener på blant annet Allsang på grensen.
Se Børvens målfeiring og Hulskers reaksjon:
Eliteserien
Kan sende Mjøndalen nærmere nedrykk: – Derbyet som betyr mer enn poeng
20/11/2021 PÅ 14:22
Eliteserien
Klokkeklar før sitt siste «Ælv Clasico»: – Høsten kan fortsatt bli brun
19/11/2021 PÅ 20:43