• Eurosport følger de siste timene med argusøyne med Deadline Day-sending lørdag på Eurosport.no, Eurosport Player, Dplay og Eurosport Norge fra 20.00.
FOTO: VÅLERENGA FOTBALL
Det er to uker siden Vålerenga sendte inn papirene til UDI for å få Camara spilleklar. Sportssjef i Vålerenga, Jørgen Ingebrigtsen, uttrykte fredag at han gjerne skulle sett prosessen tok kortere tid. Da var ennå ikke spilleren klarert for spill.
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
Nå er imidlertid papirene godkjent, og Camara kan aksle hovedstadslagets drakt i kamp. Det bekrefter Ingebrigtsen overfor Eurosport.no.
– Det er korrekt. Vi har måttet smøre oss litt med tålmodighet, men nå er det klart. Han er med i troppen søndag, sier sportssjefen.
Da tar Vålerenga imot Rosenborg hjemme på Intility Arena.
Han overlater det til hovedtrener Ronny Deila å uttale seg om spilleren kommer til å gå rett inn i laget, men er trygg på at den offensive bidragsyteren kommer til å tilføre laget etterlengtede ferdigheter.
– I tillegg til spilleglede og humør, som vi trenger om dagen, har han masse fart, er fremoverrettet, god til å utfordre én mot én og flink til å starte inn bak, sier han, som tilbringer lørdagen på barnefotballturnering.
– Betyr det at Vålerenga har gjort sitt på overgangsmarkedet?
– Vi er nok ferdig med spillere ut og inn nå. Samtidig er det slik i fotball at man aldri helt vet hva som skjer, sier Jørgen Ingebrigtsen.
Vålerenga har ikke vunnet på sine fem siste seriekamper, og er nummer seks i Eliteserien. Rosenborg har ikke tapt siden 23. juni, borte mot Tromsø.
  • Eurosport følger de siste timene med argusøyne med Deadline Day-sending lørdag på Eurosport.no, Eurosport Player, Dplay og Eurosport Norge fra 20.00.
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09