Populære sporter
All sport
Vis alt

Ødegaard fikk ikke kontrakt: – Både trener og sportssjef fikk fyken

Stian Thelen

Oppdatert 29/01/2019 klokken 15:32 GMT+1

Det ble ikke noe bulgarsk eventyr på Magnar Ødegaard. Nå er han aktuell for Sarpsborg 08.

Ødegaard

Foto: Scanpix

Magnar Ødegaard er foreløpig klubbløs etter at kontrakten hans med Tromsø gikk ut etter nyttår. Tidligere i januar var han på prøvespill i en uke med den bulgarske klubben Levski Sofia.
Men det blir ikke noe bulgarsk eventyr med det første. 25-åringen bekrefter til Eurosport.no at oppholdet med klubben ikke endte med kontrakt. For kun dager ut i prøvespillet var trener Slavisa Stojanovic borte og inn kom Georgi Dermendjiev.
– Prøvespillet gikk egentlig veldig bra. Det var gøy å være der. Men klubben byttet dessverre eier da jeg var der nede, så da røk både trener og sportssjef, sier Ødegaard til Eurosport.no, og utdyper:
– Jeg vet ikke helt om jeg hadde fått kontrakt, men jeg fikk i hvert fall gode tilbakemeldinger. Det så lyst ut før trenerskifte.
Ødegaard bekrefter at han nå skal vise seg frem for Sarpsborg 08 på treningsleiri Benidorm. Klubben selv bekrefter også dette til Sarpsborg Arbeiderblad. Klubben skal også prøve ut den russiske midtstopperen Artem Vyatkin (22).
Klubben er tynt besatt på stopperplass og jakter forsterkninger. Sarpingen vil ikke utelukke en retur til klubben han forlot til fordel for Molde i 2012, men poengterer at det foreløpig kun er snakk om å trene med klubben.
– Det vil alltid være aktuelt å dra hjem igjen, men vi har ikke diskutert så mye enda. Vi får se hva som skjer, sier Ødegaard.
25-åringen har tidligere spilt for Molde og Tromsø, samt vært en periode på lån i Lillestrøm.
Sett denne podcasten?
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame