Eurosport fikk være med på innsiden da Vegard Hansen og Kenneth Karlsen i Mjøndalen satt på kontorene med PC-ene og telefonene på reservestrøm. Men til tross for flere forsøk, endte det uten signeringer (se video).
De var innom blant annet Notoddens Steffen Jenssen, men fikk avslag.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Nå er det klart at de låner inn Per-Magnus Steiring fra OBOS-ligaen. Han kommer fra Sogndal, og kan signere gjennom den nasjonale utlånsordningen for unge spillere i Norge. Ordningen gjelder frem til 10. september.
– Vi har lett etter en forsvarsspiller en god stund, uten å ha funnet den rette for oss. Dette er en god match. Per Magnus er en ung og fremadstormende spiller som allerede har opparbeidet seg god erfaring på dette nivået. Han har fysikken til å hevde seg i Eliteserien, og så er det opp til oss å få ham inn i spillestilen og rollen vår. Dette er en fin løsning og vi er veldig glade for at vi nå får styrket forsvaret vårt, sier sportssjef Kenneth Karlsen til klubbens nettsider.
I tillegg til å ha 30 kamper og 3 mål for aldersbestemte landslag, fikk Steiring også med seg 20 kamper i Eliteserien for Sogndal før nedrykket. Foreløpig står han med 43 kamper på nest øverste nivå på halvannen sesong i OBOS-ligaen. Han har også en fortid i Rosenborg og Viking.
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03