Populære sporter
All sport
Vis alt

Får ikke ny Mjøndalen-kontrakt

Stein-Erik Stormoen

Publisert 06/12/2019 klokken 16:55 GMT+1

38-åringen kom til Nedre Eiker og bidro til å sikre både opprykk og ny Eliteserie-tilværelse. Nå er Olivier Occeans tid i klubben over.

Olivier Occean

Foto: Scanpix

  • Hvem får den siste plassen i Eliteserien: Se Start - Lillestrøm lørdag kl. 18.00 på Eurosport Player, Dplay og MAX. Sikre deg tilgang her!
Det bekrefter klubben på sine nettsider.
Den tidligere Odd- og Lillestrøm-spissen kom til klubben i fjor sommer, og var en viktig brikke da Mjøndalen greide å sikre opprykket. Etter overgangen fra 3. divisjonslaget Urædd scoret han fem mål. To av dem kom i den avgjørende kampen i siste runde borte mot Florø.
I år scoret han seks ganger i Eliteserien, der laget beholdt plassen etter en neglebitende thrilleravslutning i siste serierunde. Bare Tonny Brochmann hadde flere med sine åtte.
– Vi var ute etter Olivier i flere år, men fikk ikke til noe avtale. I fjor var han endelig klar og vi ble enige om en avtale fra sommeren. Etter det har han stort sett spilt fast hos oss og vært god. Vi takker Occean for en herlig tid i klubben. Occean begynner å trekke på årene og vi synes det er naturlig å gi de andre spillerne i troppen muligheten på spissplass fremover, sier sportslig leder Kenneth Karlsen.
Han legger til at det er imponerende av en spiller i hans alder å prestere så godt, og at klubben ønsker ham alt det beste for fremtiden.
Det har foreløpig ikke lyktes Eurosport å komme i kontakt med Kenneth Karlsen.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame