• Hvem får den siste plassen i Eliteserien: Se Start - Lillestrøm lørdag kl. 18.00 på Eurosport Player, Dplay og MAX. Sikre deg tilgang her!
Det bekrefter klubben på sine nettsider.
Den tidligere Odd- og Lillestrøm-spissen kom til klubben i fjor sommer, og var en viktig brikke da Mjøndalen greide å sikre opprykket. Etter overgangen fra 3. divisjonslaget Urædd scoret han fem mål. To av dem kom i den avgjørende kampen i siste runde borte mot Florø.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 KLOKKEN 14:14
I år scoret han seks ganger i Eliteserien, der laget beholdt plassen etter en neglebitende thrilleravslutning i siste serierunde. Bare Tonny Brochmann hadde flere med sine åtte.
– Vi var ute etter Olivier i flere år, men fikk ikke til noe avtale. I fjor var han endelig klar og vi ble enige om en avtale fra sommeren. Etter det har han stort sett spilt fast hos oss og vært god. Vi takker Occean for en herlig tid i klubben. Occean begynner å trekke på årene og vi synes det er naturlig å gi de andre spillerne i troppen muligheten på spissplass fremover, sier sportslig leder Kenneth Karlsen.
Han legger til at det er imponerende av en spiller i hans alder å prestere så godt, og at klubben ønsker ham alt det beste for fremtiden.
Det har foreløpig ikke lyktes Eurosport å komme i kontakt med Kenneth Karlsen.
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 KLOKKEN 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 KLOKKEN 10:03