Det melder klubben på sine hjemmesider.
Den nye kontrakten strekker seg ut 2022-sesongen.
Eliteserien
Sen utligning reddet sjansesløsende Tromsø
19/06/2022 KLOKKEN 18:02
– Jeg er selvsagt veldig glad for å forlenge med FK Haugesund, men det kjedelige svaret er at det er nå jobben starter. Jeg har fortsatt en lang vei å gå og derfor er jeg fornøyd med at jeg nå får anledning til å utvikle meg ytterligere i FK Haugesund de kommende årene, sier Krygård.
19-åringen har fått sitt virkelige gjennombrudd i FKH-drakten denne sesongen, og bidro blant annet med scoring i begge kampene mot Sturm Graz da laget tok seg videre i Europa League-kvalifiseringen.
Sportslig leder Eirik Opedal er meget fornøyd med at 19-åringen har forlenget.
– Det sier seg selv med tanke på den sommeren Kevin har hatt at dette er en viktig forlengelse for oss, men uavhengig av det han har levert de siste ukene er Kevin en lokal spiller med et veldig stort potensiale for videre utvikling som vi i fellesskap skal foredle på best tenkelige vis.
Krygård kom til FKH fra Djerv 1919, og signerte sin første proffkontrakt med Eliteserie-klubben som 15-åring. I 2017 forlenget han den kontrakten, og nå har midtbanespilleren altså forlenget med ytterligere tre år.
I tillegg ble det tirsdag klart at Douglas Bergqvist blir i FKH ut 2019-sesongen. Stopperbautaens låneavtale med Östersund gikk opprinnelig ut 1. august.
Eliteserien
Trømsø forlenget med Helstrup
17/06/2022 KLOKKEN 12:29
Eliteserien
Helland gir ingen garantier: Ordknapp om egen skadesituasjon
21/04/2022 KLOKKEN 11:26