Det er klubben selv som melder dette på sine nettsider fredag morgen.
«Strømsgodset er nå enige med CRF Cluj om en overgang for Yacouba Sylla. Spilleren står nå fritt til å diskutere personlige betingelser og gjennomføre en medisinsk sjekk hos den rumenske klubben for å fullføre overgangen», heter det på godset.no.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Sylla startet samtlige av de ti første seriekampene for Godset, men satt på benken i den første kampen etter ferien mot Bodø/Glimt. I cup-exiten mot Fram Larvik var han ikke i troppen, og det samme var altså tilfellet mot Molde, i Henrik Pedersens første kamp.
Franskmannen dukket nemlig ikke opp på Godset-trening verken torsdag eller fredag i forrige uke. Pedersen innrømmet overfor Eurosport etter Molde-kampen lørdag at han hverken hadde sett eller møtt Sylla siden han kom til klubben.
Se hva Pedersen sa om Sylla lørdag (artikkelen fortsetter):
– Jeg bruker all energien min på de fantastiske spillerne jeg har. Og igjen – jeg vil kun si at de spillerne som ikke er takknemlige med å komme hit hver morgen, trenger ikke være her, uttalte den ferske Godset-treneren i helgen.
Fredag kunne Drammens Tidende fortelle at Sylla ønsker seg bort, og at Strømsgodset allerede er i dialog med en annen klubb om en overgang.idtbanespilleren imponerte innledningsvis i Godset-trøya, og flere mente at han med mer kamptrening ville bli blant de beste spillerne i Eliteserien. Men etter en noe dalende formkurve har ikke Sylla vært på banen siden 0-1-tapet for Ranheim 26. mai. Han står med ett mål og én målgivende på de ti kampene han har startet i Eliteserien.
Sylla var klubbløs da han signerte for Strømsgodset. Han ble løst fra kontrakten med belgiske Mechelen i vinter på grunn av klubbens økonomiske problemer etter å ha rykket ned. Før oppholdet i Belgia var Sylla innom klubber i Frankrike, England, Tyrkia og Hellas. Han har blant annet 22 kamper i Premier League for Aston Villa mellom 2013 og 2015.
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03