Populære sporter
All sport
Vis alt

Enige om overgang for Streike-Sylla

Stein-Erik Stormoen

Oppdatert 28/06/2019 klokken 10:23 GMT+2

I forrige uke dukket ikke franskmannen opp på trening. Nå står han fritt til å gjennomføre en overgang.

Sylla

Foto: Eurosport

Det er klubben selv som melder dette på sine nettsider fredag morgen.
«Strømsgodset er nå enige med CRF Cluj om en overgang for Yacouba Sylla. Spilleren står nå fritt til å diskutere personlige betingelser og gjennomføre en medisinsk sjekk hos den rumenske klubben for å fullføre overgangen», heter det på godset.no.
Sylla startet samtlige av de ti første seriekampene for Godset, men satt på benken i den første kampen etter ferien mot Bodø/Glimt. I cup-exiten mot Fram Larvik var han ikke i troppen, og det samme var altså tilfellet mot Molde, i Henrik Pedersens første kamp.
Franskmannen dukket nemlig ikke opp på Godset-trening verken torsdag eller fredag i forrige uke. Pedersen innrømmet overfor Eurosport etter Molde-kampen lørdag at han hverken hadde sett eller møtt Sylla siden han kom til klubben.
Se hva Pedersen sa om Sylla lørdag (artikkelen fortsetter):
– Jeg bruker all energien min på de fantastiske spillerne jeg har. Og igjen – jeg vil kun si at de spillerne som ikke er takknemlige med å komme hit hver morgen, trenger ikke være her, uttalte den ferske Godset-treneren i helgen.
Fredag kunne Drammens Tidende fortelle at Sylla ønsker seg bort, og at Strømsgodset allerede er i dialog med en annen klubb om en overgang.idtbanespilleren imponerte innledningsvis i Godset-trøya, og flere mente at han med mer kamptrening ville bli blant de beste spillerne i Eliteserien. Men etter en noe dalende formkurve har ikke Sylla vært på banen siden 0-1-tapet for Ranheim 26. mai. Han står med ett mål og én målgivende på de ti kampene han har startet i Eliteserien.
Sylla var klubbløs da han signerte for Strømsgodset. Han ble løst fra kontrakten med belgiske Mechelen i vinter på grunn av klubbens økonomiske problemer etter å ha rykket ned. Før oppholdet i Belgia var Sylla innom klubber i Frankrike, England, Tyrkia og Hellas. Han har blant annet 22 kamper i Premier League for Aston Villa mellom 2013 og 2015.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame