Eurosport

Enige om overgang for Streike-Sylla

Enige om overgang for Streike-Sylla

28/06/2019 10:17Oppdatert 28/06/2019 10:23

I forrige uke dukket ikke franskmannen opp på trening. Nå står han fritt til å gjennomføre en overgang.

Eurosport Player: Kjøp abonnement her

Direkte på Eurosport

Sylla startet samtlige av de ti første seriekampene for Godset, men satt på benken i den første kampen etter ferien mot Bodø/Glimt. I cup-exiten mot Fram Larvik var han ikke i troppen, og det samme var altså tilfellet mot Molde, i Henrik Pedersens første kamp.

Franskmannen dukket nemlig ikke opp på Godset-trening verken torsdag eller fredag i forrige uke. Pedersen innrømmet overfor Eurosport etter Molde-kampen lørdag at han hverken hadde sett eller møtt Sylla siden han kom til klubben.

Se hva Pedersen sa om Sylla lørdag (artikkelen fortsetter):

Video - Pedersen om streikende Godset-profil: – Har ikke møtt ham siden jeg kom

01:02

– Jeg bruker all energien min på de fantastiske spillerne jeg har. Og igjen – jeg vil kun si at de spillerne som ikke er takknemlige med å komme hit hver morgen, trenger ikke være her, uttalte den ferske Godset-treneren i helgen.

Sylla var klubbløs da han signerte for Strømsgodset. Han ble løst fra kontrakten med belgiske Mechelen i vinter på grunn av klubbens økonomiske problemer etter å ha rykket ned. Før oppholdet i Belgia var Sylla innom klubber i Frankrike, England, Tyrkia og Hellas. Han har blant annet 22 kamper i Premier League for Aston Villa mellom 2013 og 2015.

Video - Flo avslører: Slik fant de Pedersen og derfor tok det så lang tid

06:49