LILLESTRØM/OSLO (Eurosport.no):
Elfsborgs 28 år gamle midtbanespiller Alex Dyer er aktuell for Lillestrøm. Ifølge det svenske nettstedet Fotbollskanalen skal gultrøyene være interessert i å hente spilleren.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
– Vi har en dialog med Lillestrøm, har Elfsborgs sportsdirektør Stefan Andreasson bekreftet til Fotbollskanalen.
Lillestrøms trener er ordknapp om opplysningene:
– Det har jeg ingen kommentar til, sier Jørgen Lennartsson til Eurosport.no.
Se intervjuet med Simon Mesfin her! Saken fortsetter under videoen:
Sportssjef Simon Mesfin vil ikke kommentere om det er dialog mellom partene.
– Vi sjekker veldig mange spillere både mellom- og i overgangsvinduer for å være parat for å se hva som er tilgjengelig der ute. Utover det har jeg ikke så mye å kommentere, sier Mesfin til Eurosport.no.
– Er det en interessant spiller for LSK?
– Alex Dyer er en spiller vi har sett på over lengre tid. Han har tidligere spilt i Superettan, Allsvenskan, League 1 og 2 i England. Han er en god spiller. Han er en spiller som vår tidligere trener Magnus Haglund hentet til Elfsborg. Det er ikke noen tvil om at vi har fulgt med på det i flere år, hvordan han har gjort det i Östersund og Elfsborg, men det gjør vi med veldig mange andre spillere også, forteller sportssjef i Lillestrøm Simon Mesfin til Eurosport.no.
Alex Dyer er født i England, men spiller for Montserrat og har så langt fått seks landlagskamper. Den 28 år gamle midtbanespilleren kom til svensk fotball i 2014 da han signerte for Östersunds i Superettan fra engelske Welling United.
Etter tre år i klubben som i 2017 kvalifiserte seg til Europa League, dro han videre til Elfsborg. I Elfsborg fikk han i fjor 17 kamper i Allsvenskan da klubben endte opp som nummer tolv på tabellen, bare fire poeng unna nedrykkskvalifisering.
Sett denne?
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03