Torgeir Børven er Eliteseriens suverent mest målfarlige spiller denne sesongen.
Spissen har 17 nettkjenninger til nå i 2019 og er brennhet. I et intervju med TA avslører spillerens agent at det jobbes med et nytt utenlandsopphold for 27-åringen. I 2014 signerte han for Twente før han returnerte til norsk fotball igjen i 2017. Oppholdet var imidlertid preget av skader.
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
Kontrakten til Børven går ut sommeren 2020. Det betyr at han står fritt til å signere for ny klubb fra vinteren av.
– Torgeir er åpen for å reise ut en gang til. Nå er han i den riktige alderen og han har mye erfaring og ser på dette som en siste mulighet til å reise ut. Det ble ikke som han hadde håpet sportslig i Twente, mest på grunn av skader, men han fikk med seg mye erfaring. Det stemmer at vi jobber konkret mot det amerikanske markedet, sier spillerens agent, Kent Karlsen til TA.
Eurosports kommentator Petter Bø Tosterud tror Børven forsvinner fra Odd, og at spissen kan klare å komme seg til USA.
– Odd sitter ikke med gode forhandlingskort og kan ende opp med å selge ham til vinteren. Hvis han er så tydelig på det er USA som er målet, er det realistisk å klare å selge ham inn der. Nivået er ikke avkrekkende i MLS og klubbene der borte er opptatt av tall og statistikker. Han er 27 år og jeg har full forståelse for at han har lyst å få det siste ut av karrieren pengemessig og opplevelsesmessig. Jeg skjønner at det er kult å spille fotball i USA, sier Eurosports kommentator Petter Bø Tosterud.
– Ola Kamara, Jo Inge Berget og Magnus Wolf Eikrem har klart å komme seg til MLS. Det er spillere som en kan si er på samme nivå som Børven.
Sett denne?
Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09
Eliteserien
Vil forhindre nye skandalescener: – Vi skal være synlige
04/11/2021 PÅ 16:05