Gjermund Åsen vender hjem til Trondheim og blir Rosenborg-spiller innen kort tid. Mandag bekreftet Eirik Horneland til Eurosport.no at de var i forhandlinger med spilleren og at han gjerne så ham i RBK-drakten.
– Så vidt jeg vet er vi i dialog med Gjermund ennå. Så spørs det om han vil fortsette i Tromsø eller komme hit. Det er litt opp til ham selv slik det er nå, sa Horneland.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Ifølge iTromsø skal Åsen selv være enig med trønderne om sin personlige kontrakt. Tirsdag reiser han til Trondheim for å fullføre overgangen og gjennomføre den medisinske testen.
Samme avis melder at overgangssummen skal være på fem millioner kroner. Eliteseriens assistkonge har vært et het på overgangsmarkedet denne vinteren.
Som Eurosport.no meldte søndag kjempet Brann lenge om spillerens signatur, men måtte til slutt gi opp. Også Molde har vært interessert.
– Vi klarte ikke å komme til enighet med Tromsø om en overgangssum. Vi hadde et inntrykk av at spilleren ønsket å komme til oss, men det lot seg ikke gjøre, sa Soltvedt til Eurosport.no.
Åsen kom til Tromsø i forkant av 2014-sesongen. Tidligere har han spilt fra Ranheim og Rosenborg.
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03