• Eurosport følger de siste timene med argusøyne med Deadline Day-sending lørdag på Eurosport.no, Eurosport Player, Dplay og Eurosport Norge fra 20.00.
Bruntrøyene har lenge vært klare på at de gjerne ønsker å forsterke flere ledd før overgangsvinduet stenger natt til søndag. Sent fredag la hovedtrener Vegard Hansen ut en post på Instagram, med bilde av et vindu på et kontor, med en PC der analyseprogrammet Wyscout var åpent. Den observante følger kunne se at Hansen kikket på profilen til den kontraktsløse dansken Thomas Juul-Nielsen.
«Det blir godt å få lukket dette vinduet snart. Så slipper man å sjekke Wyscout halv ett en natt til lørdag», skriver han som en del av posten.
Eliteserien
Mjøndalen sterkest i Ælv Clasico: La press på rivalene i nedrykkskampen
20/11/2021 PÅ 18:58
Lørdag bekrefter sportssjef Kenneth Karlsen overfor Eurosport.no at spilleren er interessant for dem.
– Thomas Juel-Nielsen står på blokka vår og er en av de navnene som er aktuelle. Vi har interesse for ham, men ønsker ikke gå inn på hvordan dialogen er eller noe slikt, sier Karlsen.
29-åringen spilte for Sandefjord mellom 2013 og 2016. Etter den tid har han vært i dansk, svensk, amerikansk og israelsk fotball.
Sportssjefen flirer når han konfronteres med spørsmål om hovedtrenerens Instagram-post, og sukker samtidig litt oppgitt.
– Vegard er en løs kanon som jeg har blitt vant til å jobbe med. Løse kanoner kan ofte være et mareritt for det sportslige apparatet rundt, for hans grense rundt åpenhet er nesten ikke-eksisterende, sier sportssjefen.
– Akkuratt Juel-Nielsen er en spiller som jeg regner med de fleste norske klubber kjenner til allerede, fordi han har vært i landet før. Men i andre tilfeller kan det være greit å være litt mer varsom, sier han, som mener Instagram-posten var en glipp av hovedtreneren.
Karlsen tror det vil bli en hektisk siste dag på overgangsmarkedet for hans del.
– Vi ser etter noen muligheter, men det er litt avhengig av hva som skjer med spillere ut også. Vi er ikke desperate, men har flere konkrete saker som jobbes med, sier han.
P.S! Eurosport følger Mjøndalen fra innsiden i innspurten av overgangsmarkedets siste dag i Deadline Day-sendingen som starter lørdag klokken 20.
  • Eurosport følger de siste timene med argusøyne med Deadline Day-sending lørdag på Eurosport.no, Eurosport Player, Dplay og Eurosport Norge fra 20.00.
Eliteserien
Kan sende Mjøndalen nærmere nedrykk: – Derbyet som betyr mer enn poeng
20/11/2021 PÅ 14:22
Eliteserien
Klokkeklar før sitt siste «Ælv Clasico»: – Høsten kan fortsatt bli brun
19/11/2021 PÅ 20:43