Sigurd Grønli var i ferd med å få sitt gjennombrudd i Eliteserien denne våren. 18-åringen startet sin første kamp for Tromsø i derbyet mot Bodø/Glimt 16. mai, men etter et innhopp mot Strømsgodset tre dager senere har ikke unggutten vært på banen for «Gutan».
Årsaken er mildt sagt spesiell.
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
– Jeg har jo kjent at det har vært «noe» der, men egentlig ikke så ille. I ferien trente jeg med 2. laget en dag. Da jeg gjorde en vending, kjente jeg at det ble litt verre. Da dro jeg først på MR og så røntgen noen dager etterpå. Begge bildene avslørte at det var snakk om et gammelt brudd som har begynt å gro, sa Grønli til iTromsø 12. juni.
Unggutten hadde altså spilt med brudd i foten over en lengre periode, uten å vite om det. Ifølge hovedpersonen selv tror han at det kan ha vært snakk om flere måneder.
Søndag ble Grønli operert i Oslo. 18-åringen sier han vil kunne begynne å trene alternativt i nær fremtid, men vet ikke når han vil være tilbake på fotballbanen.
– Jeg har ikke gips, men ei svart fotskinne. Det er null belastning på fot første uke, men jeg kan trene styrke og overkropp og starte med sykling og annet, så håper jeg å være tilbake raskt igjen, men det blir neppe før ferien, sier Grønli til iTromsø.
Dermed går kampene mot Lillestrøm, Sarpsborg 08 og FK Haugesund definitivt uten stortalentet.
Sett denne?
Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09
Eliteserien
Vil forhindre nye skandalescener: – Vi skal være synlige
04/11/2021 PÅ 16:05