• Se Strømsgodset – Vålerenga på Dplay, Eurosport Player og Eurosport Norge søndag kl. 20.00. Sikre deg tilgang nå
DRAMMEN/OSLO (Eurosport.no):
Den danske keeperen møtte Henrik Pedersen for første gang da Godset-sjefen var på trenerkurs i Liverpool for over ti år siden. I etterkant har begge fulgt med på hverandres karrierer og nå skal de sammen redde Drammen fra nedrykk til OBOS-ligaen.
Eliteserien
Mjøndalen sterkest i Ælv Clasico: La press på rivalene i nedrykkskampen
20/11/2021 PÅ 18:58
Hansen startet Liverpool-karrieren med å være på akademiet da han kom til Merseyside som 16-åring, men sluttet seg etter hvert til førstelaget.
– Jeg var med førstelaget de siste 2,5 årene av min kontrakt, sier han.
Se hele intervjuet med Hansen her (saken fortsetter under):

Spilte med stjernene

Der trente han under både Roy Hodgson og Sir Kenny Dalglish. Lagkompisene het Steven Gerrard, Raheem Sterling, Luis Suárez og Jordan Henderson.
– Jeg var i kvoten som «homegrown player». Jeg var faktisk med stort sett hver gang til de store kampene. Man kan si at jeg har prøvd litt av hvert. Det var selvfølgelig en tid jeg ikke ville vært foruten, sier han til Eurosport.no.
– Er det noen spesielle minner du sitter igjen med?
– Det er nok det hele. Mentaliteten, og å se hvor mye det betyr å vinne fotballkamper. Sånn generelt er det et kult minne å ha vært en del av en så stor klubb, selv om jeg ikke fikk noen offisiell kamp, men å se hvordan det foregår på øverste nivå.

Møtte Eikrem

Spilleren var blant annet en del av Liverpool-laget som vant FA Youth Cup mot Manchester United i 2007. I det første oppgjøret brakk han fingeren og fikk dermed ikke stått returoppgjøret. Magnus Wolff Eikrem spilte for øvrig på Manchester Uniteds lag.
Pepe Reina, Dean Bouzanis, Diego Cavalieri, Charles Itandje, Brad Jones og Peter Gulasci var noen av keeperne han konkurrerte mot i løpet av sin tid i Liverpool.

Pedersen: – En sterk personlighet

Godset-sjef Henrik Pedersen var fornøyd med det han så av nysigneringen på hans første trening på Marienlyst torsdag.
– Martin er en erfaren keeper. Han har en sterk personlighet, er dyktig med føttene og generelt en god keeper. Et godt førsteinntrykk, fastslår Pedersen.
På søndag spiller Strømsgodset mot Vålerenga. Hansen sier han ikke vet om han skal starte ennå.
– Jeg spekulerer ikke så mye på det nå. Jeg fokuserer på å være skarp på trening, så vil Henrik velge hvem som står, sier han.
Keeperen er Strømsgodsets syvende signering denne sesongen.
Eliteserien
Kan sende Mjøndalen nærmere nedrykk: – Derbyet som betyr mer enn poeng
20/11/2021 PÅ 14:22
Eliteserien
Klokkeklar før sitt siste «Ælv Clasico»: – Høsten kan fortsatt bli brun
19/11/2021 PÅ 20:43