Populære sporter
All sport
Vis alt

Eliteserie-spiller klar for islandsk klubb: – Tror han kan score mye mål

Christine Skarstein Olsen

Oppdatert 08/01/2019 klokken 20:05 GMT+1

Lillestrøms Gary Martin er klar for den islandske klubben Valur.

Gary Martin

Foto: Scanpix

Det skriver Valur på sin hjemmeside tirsdag. Klubben la også ut bekreftelse på Twitter mandag:
Han har egentlig kontrakt med Lillestrøm ut 2020-sesongen, men velger nå å dra til Valur før kontrakten går ut. Det var Romerikes Blad som omtalte saken først.
Lillestrøms sportssjef, Simon Mesfin, forteller til Eurosport at de har hatt en dialog en stund og at det var lite spilletid som gjorde at han ønsket seg til en annen klubb.
– Det er en dialog vi har hatt med Gary fra sensommeren av. Begge parter var enige om at vi skulle gjennomføre sesongen på best mulig måte, så skulle vi løse situasjonen hvor han var ute etter mer spilletid. Det var en gjensidighet i det, og vi mente også at det var riktig, sier han til Eurosport.no.
– Gary har et bra navn på Island. Han har tilbrakt store deler av sitt voksne liv der. Det var flere klubber som var interessert, men nå falt valget på Valur, legger han til.
Martin har signert en treårskontrakt med den islandske klubben. Han har tidligere spilt for flere islandske klubber, som ÍA Akranes, KR Reykjavik og Vikingur. Mesfin forteller at han tror nivået vil passe Martin godt.
– Jeg var på Island så sent som i september, og da fikk jeg referanser på nivået der borte som gjør at jeg tror han kan score mye mål. Det er også bonuser i avtalen vår når han gjør suksess der borte. Jeg er ikke i tvil om at han kommer til å score mål, det er et av de beste lagene på Island. Så en god signering for Valur, sier sportssjefen i LSK.
Fra august til desember 2016 var Martin på lån til Lillestrøm. Han returnerte så til klubben i starten av 2018.
Sett denne?
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame