Populære sporter
All sport
Vis alt

Eliteserie-klubben kan nekte juvelen spilletid i sesonginnspurten

Espen Blaker

Oppdatert 06/09/2019 klokken 15:47 GMT+2

Ola Brynhildsen risikerer å få mindre spilletid enn ønsket i sesongavslutningen.

brynhildsen

Foto: Eurosport

  • Se Norge U21 – Kypros U21 på Eurosport Player og Eurosport Norge fredag fra kl. 18.30. Få tilgang her!
Grunnen til det er at 20-åringen enda ikke har forlenget kontrakten med Stabæk. Brynhildsens nåværende avtale går ut sommeren 2020.
Sportslig leder Inge André Olsen innrømmer overfor Budstikka at dersom en spiller ikke har Stabæk i sine fremtidsplaner, kan det hende at klubben må prioritere å bruke de som har det.
– Spillere og agenter må respektere at vi noen ganger må velge annerledes. Ofte blir det ramaskrik hvis en klubb tar et slikt valg, sier han til avisen.
Likevel sier Olsen at man vil prøve å holde seg til prinsippet om å velge ut de spillerne som leverer best ute på banen.
Brynhildsen, som skal i aksjon for Norges U21-landslag mot Kypros fredag kveld, sier til Budstikka at han ikke har fått noe kontraktsforslag, og at han er åpen for å snakke med klubben.
– Jeg håper det er sånn at de som presterer best får spille. Det må til for at vi skal klatre på tabellen, og jeg håper det er det som gjelder.
20-åringen har vært blant Stabæks mest toneangivende offensive spillere den siste tiden, og scoret blant annet i 2-1-seieren mot Strømsgodset før landslagspausen.
Seieren gjør at bæringene ligger på 11. plass når 20 av 30 kamper er spilt, fire poeng foran Ranheim på kvalik-plass.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Relatert
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame