Marcus Sandberg har vært en av Stabæks, om ikke Eliteseriens, aller beste spillere denne sesongen.
Nå er det klart at sisteskansen forlenger oppholdet på Nadderud. Tirsdag signerte svensken en ny kontrakt med varighet ut 2022-sesongen.
Eliteserien
Roser ungutten før ilddåpen i «Norges største kamp»: – Det er imponerende
04/09/2022 KLOKKEN 10:19
– Jeg er blitt veldig glad i Stabæk og føler at vi har noe på gang. Vi satser og skal opp og frem. Det er noe jeg vil være med på, sier Sandberg til klubbens hjemmesider.
Det er svært gode nyheter for klubben som går mot en ny høst i nedrykksstriden. Stabæk ligger for øyeblikket på kvalik-plass, men kan klatre så høyt som til 10. plass om de vinner hengekampen mot Vålerenga onsdag.
Stabæk har i sommer vist muskler på overgangsmarkedet og signert ikke mindre enn fem nye spillere: Sammy Skytte, Yaw Ihle Amankwah, Kosuke Kinoshita, Tortol Lumanza og nå sist Kasper Junker.
– Jeg har troen på dette Stabæk-prosjektet. Vi har fått inn litt mer energi og «go» i laget. Og litt mer stabilitet. Det vil få de unge spillerne til å blomstre enda mer, sier Sandberg.
  • Se Stabæk – Vålerenga på Dplay, Eurosport Player og MAX onsdag kl. 19.00. Få tilgang her!
Sportssjef Inge André Olsen er henrykt over å ha sikret seg Sandberg på en langtidsavtale.
– Gutten har vært bra. Ikke bare er han en topp, topp keeper, han er også en strålende fyr. Vi gleder oss over at Marcus har like stor tro på Stabæk-prosjektet som vi har, og jeg håper vi kan oppnå stor suksess sammen i tiden som kommer.
Dette sa Olsen da Eurosport.no var til stede på Stabæk-trening forrige uke:
Eliteserien
VIF-sjefen varsler flere storsigneringer: – Vi søker på øverste hylle
06/08/2022 KLOKKEN 12:14
Eliteserien
«Utfryste» Udahl reddet Fagermo: – Var redd vi var preget mentalt
10/07/2022 KLOKKEN 17:53