Populære sporter
All sport
Vis alt

Drømmebeskjed til Stabæk-fansen før sesonginnspurten

Espen Blaker

Oppdatert 13/08/2019 klokken 15:48 GMT+2

Stabæk-supporterne kan glede seg over nye år med Marcus Sandberg.

sandberg

Foto: Eurosport

Marcus Sandberg har vært en av Stabæks, om ikke Eliteseriens, aller beste spillere denne sesongen.
Nå er det klart at sisteskansen forlenger oppholdet på Nadderud. Tirsdag signerte svensken en ny kontrakt med varighet ut 2022-sesongen.
– Jeg er blitt veldig glad i Stabæk og føler at vi har noe på gang. Vi satser og skal opp og frem. Det er noe jeg vil være med på, sier Sandberg til klubbens hjemmesider.
Det er svært gode nyheter for klubben som går mot en ny høst i nedrykksstriden. Stabæk ligger for øyeblikket på kvalik-plass, men kan klatre så høyt som til 10. plass om de vinner hengekampen mot Vålerenga onsdag.
Stabæk har i sommer vist muskler på overgangsmarkedet og signert ikke mindre enn fem nye spillere: Sammy Skytte, Yaw Ihle Amankwah, Kosuke Kinoshita, Tortol Lumanza og nå sist Kasper Junker.
– Jeg har troen på dette Stabæk-prosjektet. Vi har fått inn litt mer energi og «go» i laget. Og litt mer stabilitet. Det vil få de unge spillerne til å blomstre enda mer, sier Sandberg.
  • Se Stabæk – Vålerenga på Dplay, Eurosport Player og MAX onsdag kl. 19.00. Få tilgang her!
Sportssjef Inge André Olsen er henrykt over å ha sikret seg Sandberg på en langtidsavtale.
– Gutten har vært bra. Ikke bare er han en topp, topp keeper, han er også en strålende fyr. Vi gleder oss over at Marcus har like stor tro på Stabæk-prosjektet som vi har, og jeg håper vi kan oppnå stor suksess sammen i tiden som kommer.
Dette sa Olsen da Eurosport.no var til stede på Stabæk-trening forrige uke:
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame