– Han har hatt en veldig fin utvikling i forhold til hvor han var når han kom. Han trener for fullt og er frisk og klar. Vi er veldig godt fornøyd med at avtalen kom i havn, forteller Molde-trener Erling Moe om klubbens nysignering Mathis Bolly.
Tirsdag ble det klart at tidligere Lillestrøm-spiller Bolly har signert en ettårskontrakt med Molde, etter at han den siste tiden har trent med Eliteserie-klubben for at de skal bli bedre kjent med hverandre. Moe forteller at det er en spiller de har fulgt med på en stund.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
– Vi har diskutert han tidligere, så kom det opp en mulighet nå for at vi kunne bli bedre kjent og få se han i treningshverdagen. Og han har ikke skuffet oss. Han har vist en veldig sult og iver etter å bli Molde-spiller. Vi er godt fornøyd med sånn det har blitt, forteller han.
Moe tror 28-åringen har flere ferdigheter som passer inn i Molde og at han kan bekle flere roller.
– Han har hatt en litt annen rolle når han har spilt i Tyskland enn når han var i LSK, men han kan bekle både en vingrolle og en innoverkantrolle. En av hans store ferdigheter er at han er meget rask og har god teknikk. Det er jo noe vi alle som holder på med fotball setter høyt, sier han.
– Vi vil bruke han i form av de egenskapene han har. Han er en fotballspiller som er best når han har ansiktet rettet mot motstaderens mål, så skal han true rom og bruke farten sin, legger han til.
Siden 2016 og frem til i fjor sommer har han spilt for den tyske klubben Greuther Fürth, men var mye preget av skader. Erlin Moe bekrefter at han nå trener fulle økter med laget og skal være med på treningsleieren til Marbella som starter denne uken.
Av andre spillere har også Molde hentet inn Kristoffer Haraldseid, Martin Bjørnbak, Eirik Ulland Andersen, Fredrik Sjølstad, Markus Eiane og Erling Knudtzon. På spørsmål om de kommer til å hente inn flere, svarer han:
– Jeg er veldig komfortabel med slik troppen ser ut nå. Det er ikke så mye jeg savner, men så får vi se hvordan vi gjør det fremover, sier Moe.
Sett denne?
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03