Rosenborg hadde full kontroll mot Maribor i den viktige 3. rundekampen i Champions League mot Maribor og vant 3-1. Det sikrer trønderne et svært godt utgangspunkt før returkampen i Trondheim.
Hvittrøyene er kun 90 minutter unna å være sikret et gruppespill i Europa. Men seieren kunne vise seg å være dyrkjøpt. Allerede før kampen måtte Anders Konradsen melde forfall til kampen, mens Tore Reginiussen og Alexander Søderlund måtte ut underveis. Alle var plaget med hamstringen.
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Sett denne? Saken fortsetter under videoen:

Dette er status

For Konradsen og Søderlund virker det udramatisk dagen derpå.
– Konradsen har stivhet på baksiden av låret på grunnav lokal overbelastning. Han trente jo dagen før kamp og er mye bedre. Vi forventer at han trener vanlig fredag. Etter den treningen får vi ta en vurdering på hva som er best på kort og lang sikt. Søderlund er ok. Han var sliten i lårene og måtte gi seg, men det går greit, sier medisinsk ansvarlig, Haakon Schwabe, til Rosenborgs hjemmeside torsdag.
Tore Reginiussen er mer usikker per nå og sliter med låret. Ifølge Schwabe er det vanskelig å si noe sikkert om skaden, men RBK-legen tror det virker mer som en krampe og ikke en strekk. Trolig vil klubben få mer svar det neste døgnet.
Sett denne? Saken fortsetter under videoen:

Spøkefull Søderlund: – Det er rovdrift

Eurosports fotballekspert mener Rosenborg bør handle i sommerens vindu nå som det etter alt å dømme går mot et gruppespill i Europa og etterlyser spesielt et kjøp i forsvar og på spissplass. Det ville gitt trønderne flere strenger å spille på.
Søderlund slet også med en smell i ankelen før forrige ukes returkamp mot BATE. Tirsdag sa han følgende om kampbelastningen.
– Jeg begynner å dra på årene. Det er rovdrift, sa Søderlund, spøkefullt til Eurosport.no tirsdag, før han blir mer alvorlig:
– Vi får se hvordan det blir utover. Nå har det egentlig bare vært en kamp i uken frem til nå med Champions League. Vi får se om kroppen holder. Det har gått greit, selv om det var litt tungt i helgen mot Sarpsborg 08. Det går litt opp og ned.
Sett denne?
Eliteserien
Senket klubben som ikke ville ha han nok en gang: – Kreves noe spesielt
30/10/2021 PÅ 17:55
Eliteserien
Kalt «Judas» da han vraket RBK – i kveld ble han VIF-helt på Lerkendal
17/10/2021 PÅ 18:53