1. april stenger det norske overgangsvinduet. Dagen etter første runde i Eliteserien.
I et intervju med Haugesunds Avis sier FKHs nye trener Jostein Grindhaug at de ønsker å forsterke stallen.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
For klubben må erstatte Per Kristian Bråtveit etter at han gikk til Djurgården. Samtidig er Kristoffer Haraldseid klar for Molde. Det gjør at klubben må se seg om etter en ny høyreback. I tillegg skriver Haugesunds Avis at en ny midtstopper også står på ønskelisten til Grindhaug.
– Jeg kan bekrefte at vi ser etter en keeper, en høyreback og en offensiv spiller. Mer vil jeg ikke si om posisjoner, sier Jostein Grindhaug.
I forrige uke, da det ble klart at Grindhaug tok over etter Horneland, etterlyste Eurosports fotballekspert nysigneringer etter at Bråtveit og David Akintola har forlatt klubben.
– Akintola hadde en voldsom utvikling fra han kom. De hentet Wadji fra Molde, og han føler jeg har mer å vise frem enn det han fikk i fjor. Men om det er som spiss eller kant han skal spille, får tiden vise. Bruno Leite var mye skadet i fjor, men kom inn som et friskt pust året før og har mye spennende i seg. Det kan godt hende de har løsningen innad i egne rekker. Men å erstatte så mange målpoeng som Akintola leverte, er ikke noen enkel sak. Samtidig tror jeg ikke de har pengene til å kjøpe. De må treffe igjen. De har gjort det før, men det er ikke så ofte du treffer så godt som de gjorde.
– De skal også erstatter Bråtveit. Helge Sandvik er en god keeper og kan absolutt gjøre en jobb der, men de skal ha to keepere. Der må de gjøre en jobb, enten med å finne en ny førstekeeper eller et alternativ bak Sandvik, avsluttet Skullerud.
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03