• Se Stabæk - Sarpsborg 08 mandag 15. juli kl. 19.00 på Eurosport Player, Dplay og MAX. Sikre deg tilgang her!
Tidligere denne uken kunne Eurosport melde at det er mye som tyder på at Sarpsborg 08-keeperen forlater klubben innen kort tid. Ifølge Eurosports kilder er russiske FC Rostov trolig neste stoppested for 24-åringen.
Sarpsborg-trener Geir Bakke sier til Eurosport fredag at han har fått signaler på at keeperen kan være på vei bort.
Eliteserien
Ekspertens tordentale: – Leverer på et så skrekkelig nivå at jeg blir flau
14/10/2022 KLOKKEN 19:38
– Det siste jeg har hørt er at det er stor sannsynlighet for at han kan forsvinne.
– Det er også slik mekanismene er her. Vi hentet inn en spennende keeper, som vi fikk gratis. Og det ligger noen forventninger der. Når man kommer gratis, og er villig til å komme å bo i Sarpsborg og spille for Sarpsborg, og så kommer det en ti ganger større hai og har lyst på den spilleren, så er det mange mekanismer som slår inn. Og da er vanskelig å holde igjen det maskineriet der, så ja, det er nok store muligheter for at han forsvinner, sier Bakke til Eurosport.
Mandag møter Sarpsborg Stabæk borte. På spørsmål om Bakke tror dette blir siste gang vi får se Vasyutin i Sarpsborg-trøye, svarer han:
– Ja, det kan det fort være. Kanskje etter mandag og kanskje etter Molde, når resten går til ferie så har vi en kamp til mot Molde før vi tar en liten pust i bakken, sier han og henviser til at det er sportssjef Thomas Berntsen som har kontroll på dette.
Se hele intervjuet med Geir Bakke her. Saken fortsetter under:

Ordknapp

Selv er keeperen ordknapp når han får spørsmål om overgangen.
– Det er vanskelig å si noe. Nå forbereder vi oss til kampen og så må vi se. Ingenting nytt. Vi tar dag for dag og kamp for kamp, sier Vasyutin til Eurosport.
– Vil du dra hvis det kommer et riktig tilbud?
– Det er vanskelig å si. Når man har fått et tilbud, kan man bestemme seg for noe. Det er litt vanskelig å diskutere og tenke «kanskje vil jeg dette og kanskje vil jeg det», men man må få det først så kan man bestemme seg.
Se hele intervjuet med 24-åringen her. Saken fortsetter under:

Må ha ny keeper

Hvis Aleksander Vasyutin drar videre, betyr dette at Sarpsborg bør ha inn en ny keeper.
– Da må vi ha en ny keeper. Men vi har et par gode keepere også. Vi har Aslak Falck som var fast hos oss og det har vært en jevn kamp mellom dem hele veien. Men på keeperplassen så velger man den ene eller den andre. Så vi har ikke noen store keeperproblemer vi om vi skulle miste en. Men vi bør ha to voksne og da bør man prøve å få inn den nye med så god kvalitet som mulig, sier Bakke.
Tidligere denne uken ble det klart at Sarpsborg signerte den nederlandske midtstopperen Bart Straalman ut året. På spørsmål om det kommer inn flere i forsvaret, svarer treneren:
– Vi får se. Nå ligger Bjørn Inge Utvik foran skjemaet med tanke på hofteoperasjonen sin, så det var vel snakk om at han skulle være tilbake i midten av august, men han er ute å takler allerede. Så vi får se hvor lang tid det tar. Så vet jeg at det jobbes med andre alternativer også. Sheldon (Bateau) forsvinner sannsynligvis også ut og da bør vi har inn enda en.
Sett denne?
OBOS-ligaen
Sandnes Ulf forsvarte tabelltoppen mot blodfattige Stabæk: – Fulgte planen til punkt og prikke
25/04/2022 KLOKKEN 17:56
Norgesmesterskapet
Thrilleravslutning da Molde tok seg videre til semifinale
20/03/2022 KLOKKEN 17:59